EXCLUSIV! Văduva lui Sergiu Nicolaescu încă mai poartă verigheta - FOTO

Toţi ochii sunt aţintiţi asupra văduvei lui Sergiu Nicolaescu, după scandalurile iscate în urma incinerării acestuia. Dar, viaţa merge înainte, iar Dana Nicolaescu (35 de ani) trebuie să meargă şi ea înainte. Marţi, fotoreporterii Click! au surprins-o la balconul casei, în timp ce conducea cu privirea un bărbat, care se pare că este avocat.

Moartea şi, apoi, incinerarea regizorului Sergiu Nicolaescu au stârnit multe controverse. Au fost voci care i-au strigat „Ruşine!" soţiei maestrului, pentru că nu l-a înmormântat creştineşte.

CLIIMA20130108_0150_1.jpg

Dana, văduva lui Sergiu Nicolaescu, încă mai poartă verigheta. (Foto: Alexandru Muscalu)

Acum, fiecare mişcare a văduvei e pusă sub microscop şi analizată. Fotoreporterii Click! au surprins-o marţi pe Dana Nicolaescu la balconul casei. Înainte de a fi fotografiată, în vila sa a intrat, însă, un bărbat îmbrăcat într-o haină neagră şi ţinând în mână o servietă şi care se pare că este avocat.


După aproximativ 30 de minute, în faţa vilei a apărut un taximetru şi tot atunci a apărut la balcon Dana Nicolaescu care vorbea la telefonul mobil şi care, probabil, îi chemase bărbatului taxiul. Văduva maestrului era îmbrăcată în negru, iar pe mâna stângă se putea vedea verigheta.

În mâna dreaptă, ţinea un pix, semn că tocmai ce scrisese ceva. În câteva minute, bărbatul a ieşit din vilă, s-a urcat în maşină şi a plecat, iar Dana a intrat în casă şi a tras jaluzelele. Se vede că soţia maestrului încearcă să-şi revină încet-încet, ocupându-se, se pare, de treburile administrative. Nu şi-a făcut, însă, drum, până acum, la crematoriu pentru a ridica cenuşa soţului său, iar surse din cadrul instituţiei ne-au declarat că şi în zilele următoare urna va rămâne tot la crematoriu.

Presupusul fiu nelegitim, anchetat de poliţişti

Poliţiştii au început, ieri, o anchetă legată de identitatea celui care a depus cererea de stabilire a paternităţii în numele fiului ilegitim al regizorului Sergiu Nicolaescu, informează România TV.

Şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 4 au anunţat, ieri, că au demarat o cauză penală privind faptul că s-ar fi folosit date de identificare ale altei persoane, şi anume ale unui fost ziarist, care a cerut, de altfel, ieri, retragerea cererii din instanţă.


Loading...