EXCLUSIV! Taximetristul violat: «Am cucu’ baban, zici că-i de urangutan»

Ultima actualizare:

    Nicolae a fost înjunghiat  pentru că nu s-a dovedit  destul de viril  pentru Luminiţa
Nicolae a fost înjunghiat pentru că nu s-a dovedit destul de viril pentru Luminiţa

„Terente de Tulcea”. Aşa i se spunea taximetristului Nicolae Stan, înainte de a fi „violat” de clienta sa. Poate de aceea şi Luminiţa a vrut să-i testeze calităţile extraordinare.

Am plecat dis de dimineaţă spre oraşul tuturor posibilităţilor - Tulcea. Ardeam de curiozitate să văd unde s-a întâmplat grozăvia care a făcut România celebră: o clientă a violat un taximetrist! Luminiţa Perijoc locuia într-un apartament de două camere, închiriat cu 350 de euro, într-un complex rezidenţial, gard în gard cu Penitenciarul Tulcea.

Aici, în urmă cu o săptămână, Luminiţa Perijoc a devenit la fel de celebră ca Angelina Jolie. Tânăra de 30 de ani s-a îmbătat-cui şi a sărit pe bietul taximetrist care venise să-i aducă un comision. A încercat să-l violeze sub ameninţarea cuţitului, dar pentru că Nicolae nu a dat randament l-a tăiat de câteva ori în zona tâmplei.

simeon stalpnicul png

Înainte de incidentul care a făcut înconjurul lumii, Nicolae se lăuda colegilor de breaslă cu dimensiunile exorbitante ale penisului său, tatuat cu porunca „Suge-o". „Am cucu' baban, zici că-i de urangutan", „Ridic în 25 de centimetri femeia în al nouălea cer" sau „Dacă sexul era o meserie, eram Bill Gates" sunt câteva dintre replicile preferate ale lui Nicu, după cum ne spun colegii lui. Unul, mai mucalit, sare ca ars: „Degeaba o ai mare, dacă nu face ochi".

Petru Galcu, cel mai înţelept dintre taximetriştii strânşi la bârfă pune punctul pe „i": „E un proxenet! Îl ştie toată lumea".

Ce mai ştie lumea, dar se fereşte să spună verde-n faţă e că Nicu suferă de un început de disfuncţie erectilă, fapt dezvăluit de o fostă iubită de-a sa. Aceasta a dorit ca identitatea să-i rămână anonimă, din motive lesne de înţeles.

Terente, banditul cu penis de 33 de centimetri

Legendarul Terente este considerat cel mai bine "dotat" român din ultimul secol. Născut în 1895, în apropiere de Brăila, Vasali Ştefan, poreclit Terente, a devenit celebru pentru jafurile pe care le-a comis până în 1927, când a fost ucis.

simeon stalpnicul png

Pe lângă fărădelegile comise, şi organul sexual al banditului a ajuns subiect de poveste. Se pare că penisul lui măsura, în erecţie, 33 de centimetri. După uciderea lui Terente, penisul acestuia a fost tăiat şi expus la muzeul Mina Minovici din Bucureşti.

Violatoarea Luminiţa a rămas fără casă

Luminiţa a hotărât să mai rămână o zi „cazată" la Spitalul de Psihiatrie, deşi trebuia externată ieri, pentru că, pur şi simplu, nu avea unde să locuiască în altă parte.

Cu soţul mamei sale e certată, bani nu are ca să înnopteze la vreun hotel, iar de la apartamentul închiriat a fost dată afară. Mama nu o primeşte, pentru că a încercat de mai multe ori să o bată chiar pe ea.

"Mai bine îl primesc pe dracu în casă, decât pe ea", ne-a spus supărată femeia. Nici la spital nu e prea iubită. „Am plecat acum cu toţii, n-o mai externează nimeni. Cine s-o externeze, Iisus?", a urlat Mihai Tatu, şeful secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Tulcea, deranjat de întrebările noastre.

„Nu se simte bine. Nu va ieşi azi (n.r. - ieri)", a completat Violeta, o asistentă, atentă să nu-l contrazică pe şeful ei. Astăzi, vin fratele ei şi fostul ei iubit care promit să-i găsească un adăpost. Ieri seară, ei abia intrau în România, după o lungă călătorie din Spania, ţară în care cei doi muncesc de trei ani. Ei i-ar fi promis Luminiţei că vor face dreptate şi că-i vor „călca pe cap pe toţi cei care au vorbit lucruri urâte" despre Angelina Jolie a României.

Experţii: Femeia are discernământ

„Prezenta intoxicaţie alcoolică în momentul comiterii faptelor şi nu era capabilă să îşi controleze reacţiile. Din punct de vedere juridic, însă, ea avea discernământ. În momentul în care va fi externată o vom audia şi vom stabili atunci ce măsuri preventive se impun", procuror de caz, Cristian Iftinchi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net