EXCLUSIV! Nevasta lui Nicolaescu a vrut să mă lase fără casă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Iolanda Nicolaescu (88 de ani) trăieşte cu o mare durere în suflet. Sora lui Sergiu Nicolaescu ne-a declarat că, după moartea fratelui său, văduva acestuia i-ar fi spus că, dacă vrea bani de la ea, să-i facă act de vânzare-cumpărare a apartamentului în care locuieşte. Bătrâna n-a fost însă de acord, fiindu-i teamă că Dana Nicolaescu ar fi dus-o la azil.

Iolanda Nicolaescu locuieşte la etajul întâi al vilei în care a trăit fratele său, Sergiu Nicolaescu, care a murit la începutul acestui an. În apartamentul de la parterul clădirii, locuieşte cumnata sa, Dana Nicolaescu (35 de ani).

„De luni bune, n-am mai văzut-o. S-a supărat pe mine atunci când am contestat testamentul fratelui meu, în care eu nu apar, ceea ce e imposibil. Am noroc cu prietenii mei care mă ajută", ne-a spus Iolanda Nicolaescu.

Supărată de situaţia în care a ajuns, sora regizorului ne-a mărturisit că, la scurt timp de la moartea fratelui său, Dana i-ar fi spus că o ajută, dacă îi dă apartamentul. „Mi-a spus: «Dacă vreţi mai mulţi bani, faceţi act de vânzare-cumpărare pe apartamentul dumneavoastră». Eu i-am răspuns că nu voi face asta niciodată. Probabil că, după ce i-aş fi dat apartamentul, m-ar fi dus la azil", ne-a spus cu amărăciune în glas sora regizorului.

„Fratele meu l-a luat pe diavolul lângă el! Şi-a dat şi el seama de asta spre sfârşitul vieţii", a completat Iolanda Nicolaescu.

simeon stalpnicul png

Bătrâna spune că Dana a lăsat-o şi fără bucătăreasă: „I-a interzis şi bucătăresei pe care o aveam de 30 de ani să mai urce la mine. I-a spus că, dacă mă mai ajută, o dă afară. Dana n-a fost suficient de deşteaptă. Dacă ar fi ştiut să se poarte cu mine, după moartea mea, i-aş fi lăsat totul ei".

Femeia povesteşte că fratele ei îi spunea că va avea grijă ca, în cazul în care el moare primul, ea să nu ducă lipsă de nimic. „Lumea crede că eu am trăit toată viaţa pe spinarea fratelui meu, dar nu e aşa. Primul meu soţ a fost nepotul Patriarhului Miron Cristea, iar familia noastră era una înstărită, aşa că întotdeaua am avut grijă de fratele meu, care nu era încă cunoscut. Al doilea soţ al meu era cel mai bun medic endocrinolog al vre­mii. Câştiga 1.000 de lei pe zi. Atunci, Sergiu lucra ca inginer şi avea un salariu de 700 de lei şi, normal, că-l ajutam. Eu am lucrat ca proiectant la IPROLAM, până în 1975, când s-a îmbolnăvit mama. Sergiu mi-a spus atunci să renunţ la serviciu ca să am grijă de mama. El începuse deja să câştige bine. Mi-a spus «De acum încolo, voi avea eu grijă de tine»", ne-a mărturisit bătrâna.

În casa în care trăieşte acum Dana Nicolaescu, bătrâna are argintărie şi candelabre unicat, dar de la moartea fratelui său n-a mai trecut pragul să le vadă.

Sergiu Nicolaescu a fost incinerat

Regizorul Sergiu Nicolaescu a murit în 3 ianuarie 2013, la vârsta de 82 de ani. Maestrul şi-a trăit ultimele clipe de viaţă la Spitalul Elias , unde fusese internat din 26 decembrie 2012 şi fusese operat de peritonită. Din păcate, complicaţiile cardiace şi pulmonare severe nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat. Regizorul a fost incinerat la crematoriu, în data de 5 ianuarie 2013, soţia sa susţinând că aceasta a fost dorinţa lui, deşi în testamentul lăsat de Nicolaescu scria că doreşte să fie înmormântat după datinile creştineşti.

A fost făcut public testamentul lui Sergiu Nicolaescu! Nu i-a fost respectată o dorinţă!

Războiul pe averea lui Sergiu Nicolaescu continuă. Iolanda Nicolaescu: «Eu nu recunosc testamentul»

Scandal! Preoţii n-au vrut să sfinţească troiţa lui Sergiu Nicolaescu

7 mistere ale morţii şi incinerării lui Sergiu Nicolaescu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net