EXCLUSIV A murit Victor Spirescu, românul de 32 de ani care ”invadase” Marea Britanie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Primul român care a intrat în Marea Britanie după liberalizarea pieţei muncii în 2014 a murit într-un tragic accident. Victor urma sa se casatoreasca.

Prietenii lui Victor Spirescu sunt in stare de soc, dup[ ce au aflat ca acesta a murit in urma unui accident: "Victoras. ..nebunul Cum îți spuneam ....Cat mă făceai sa rad și mă bine dispuneai! Mi ai pus sufletul în cuie acum 10 ani ....dar tu ..tu nu te ai lăsat! !iubeai adrenalina..viata ...bucuria...fericirea...erai fericit doar când aveai inima la 2000 !!!Nu ai încetat sa te schimbi ..sa încetezi sa te schimbi ...era ceea ce tu iubeai....Azi un accident ni te a luat. ...Știu ca tu în sufletul tău ai știut mereu ce riscai. ..dat tu credeai ca ești invincibil ...dar sunt convinsa ca Vio avea nevoie de un prieten și te a ales pe tine .....Îți doresc un drum luminat".

Cine a fost Victor Spirescu

La 1 ianuarie 2014, Victor Spirescu  ajungea în Marea Britanie ca să muncească, după ridicarea restricţiilor.Oficial era primul imigrant ajuns pe tărâm britanic după această decizie. O armată de ziarişti, dar şi de reprezentanţi ai Parlamentului britanic, care veniseră atunci să întâmpine un presupus val de imigranţi din România, l-au găsit însă doar pe Victor Spirescu, singurul român care le “invadase” ţara. Nu i-a fost deloc ușor, mai ales că britanicii nu i-au acordat prea multe șanse de reușită. În primă fază a lucrat într-o spălătorie de mașini, iar cu banii câștigați acolo a putut să-și plătească chiria și să-și cumpere un telefon. Nu a fost foarte mândru de el, știind că poate mai mult. A ajuns ulterior să lucreze pe un șantier până i-a venit idea unei afaceri.

Victor Spirescu a ajuns să dețină propria lui afacere, cu sisteme de ventilație.

simeon stalpnicul png

"Dacă vrei să munceşti, o să găseşti imediat o slujbă în această ţară. Dar trebuie să-ţi doreşti asta. Mulţi (n.r. - cetăţeni britanici) preferă să stea acasă şi să primească ajutor social“, spunea la acea vreme Victor Spirescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net