EXCLUSIV! Mady: Eu sunt ultima femeie iubită de Cristi

Ultima actualizare:
Mady şi Cristi,  într-o fotografie  din martie 2011
Mady şi Cristi, într-o fotografie din martie 2011

Trei femei au plâns la înmormântarea stripper-ului Cristi Costescu (21 de ani). Mady, Valentina şi Alice s-au „bătut” pentru statutul de „iubita oficială”. Reporterii Click! au aflat, în exclusivitate, adevărul despre femeia care spune că e însărcinată cu dansatorul.

Prietenii apropiaţi ai lui Cristi au fost şocaţi când au văzut declaraţiile mamei culturistului, conform cărora Valentina este iubita oficială a fiului ei.

„Cristi nu mai era cu Valentina de mai bine de jumătate de an. În martie a cunoscut-o, la Londra, pe Mady, iar de atunci ei au fost nedespărţiţi. Ea locuieşte în Italia, unde are mai multe afaceri, dar venea în ţară la fiecare două săptămâni pentru iubit. Cristi îi făcea toate poftele şi îi dădea „raportul” mereu: că mânca, că se trezea, că mergea la sală sau că ieşea să se plimbe cu motorul. Ultimul mesaj pe care i l-a trimis lui Mady a fost cu puţin timp înainte de accident. Alice a fost doar ceva pasager în viaţa lui”, ne-au povestit prietenii apropiaţi.

Mady se ştia cu mama şi sora lui de mult timp şi chiar a fost în vizită la ei de nenumărate ori. „Au fost împreună acasă la mama lui Cristi, Mady a stat la ea la masă. În septembrie, de ziua lui, Mady şi Cristi plănuiau să meargă în Dubai. Aveau biletele deja luate”, ne-au mai spus prietenii cuplului.

Contactată telefonic de reporterii Click!, Mady ne-a declarat: „Eu nu vreau să comentez absolut nimic. Ce a fost între mine şi Cristi, ştim doar noi. Eu sunt ultima femeie pe care a iubit-o. Nu vreau să fie pătată memoria lui, vreau să se ştie ce om bun a fost”, ne-a declarat Mady.

Mady şi Cristi, într-o fotografie din martie 2011

I-a cumpărat motocicletă
I-a cumpărat motocicletă

Mai citeşte:

Stripperul-culturist

a murit într-un accident de motor

Sora

culturistului mort pe motocicletă: «Presimţea că o să moară pe motor»

Rudele

i-au pus stripperului mort pozele pe gardul casei

I-a cumpărat motocicletă

Motocicleta Yamaha R 600, din 2002, şi casca personalizată a vicecamapionului european la culturism i-au fost făcute cadou de Mady.


    I-a cumpărat motocicletă
I-a cumpărat motocicletă

„El îi făcea toate poftele, însă şi ea îl răsplătea. I-a făcut o cască personalizată cu numele lui pe care a dat în jur de 800 de euro. Şi motorul tot ea i l-a cumpărat. Pentru coşciug şi pentru ce a mai fost nevoie, tot Mady a dat bani”, susţin prietenii stripperului de la Flamingo Boys.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net