EXCLUSIV Filmul crimei oribile de la metrou. Pasagerii au filmat momentele de panică

Citeste tot despre: 

Joi seară a fost șoc și groază la metroul bucureștean. În stația de metrou Dristor 1, Magdalena Șerban, o femeie cu probleme psihice de 36 de ani, a împins-o pe tânără, de 25 de ani, în fața metroului care sosea în stație. Victima și-a pierdut suflarea în urma impactului cu trenul.

 Am pus cap la cap șirul evenimentelor unei seri de coșmar. Totul a început în jurul orei 20:00, la stația Costin Georgian, acolo unde Magdalena Șerban a încercat să comită prima crimă. Victima s-a luptat și alți câțiva călători au reușit să le despartă pe cele două femei, fără să o imobilizeze pe agresoare. 

Magdalena Șerban s-a urcat bine-mersi în metrou și a coborât în stația Dristor 1, acolo unde și-a ales altă victimă. Alina Ciucu vorbea la telefon, pe peron. Când următorul metrou a intrat în stație, în jurul orei 20:30, Magdalena Șerban a împins-o pe Alina Ciucu pe linia de tren. Impactul a fost nimicitor. Criminala a reușit să scape, în timp ce călătorii se îmbulzeau să fotografieze locul impactului. „A pus mâinile pe bordura aia. A vrut să se ridice. A țipat, a urlat, dar nimeni nu a ajutat-o. Metroul a venit repede. Dacă încerca să se sinucidă, nu striga după ajutor", a mărturisit o călătoare.

Zoom
Succesiunea crimei oribile de joi seară, din stația Dristor 1
Click.ro / Indieframe

Sursă: indieframe.com

Dacă, inițial s-a presupus că ar fi vorba despre o sinucidere, martorii aveau să spulbere scenariul. Văzusera momentul în care tânăra a fost împinsă spre moarte de asasină. "A imbrâncit-o, a alunecat cu piciorul și a cazut acolo", a mai spus o femeie.
Totul s-a petrecut fulgerator. Criminaliștii sosiți la locul fapte aveau să descopere șocantul adevar atunci când au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere. O femeie de aproximativ 40 de ani care purta o eșarfă pe cap a trecut pe lângă tânară și, ca din senin, i-a facut vânt. Apoi, criminala a dispărut.

Mai multe echipe ale poliției au împânzit, ulterior, stațiile de metrou, dar Magdalena Șerban era de negăsit. Între timp, prima femeie care s-a luptat cu Magdalena Crișan în stația Nicolae Grigorescu a depus o plângere la poliție, la câteva ore bune după incident, fiind în stare de șoc.

După mai multe ore de căutări, târziu, în noapte, după ce programul de la metrou se terminase, forțele de ordine au reușit să o identifice pe Magdalena Șerban și să o rețină pentru 24 de ore. Aceasta a declarat în fața anchetatorilor că se recunoaște în poze, dar nu a oferit nicio explicație pentru faptele sale. 

loading...
Loading...

Citește și

 • Crima oribilă care a avut loc marţi seară la staţia de metrou Dristor a îngrozit călătorii care obişnuiesc să circule în subteran. Poliţia Română a transmis că la această oră procurori ai Parchetului Tribunalului Bucureşti audiază, la sediul Poliţiei Capitalei, persoana suspectată de comiterea faptelor din staţiile de metrou Costin Georgian şi Dristor 1. Este vorba despre o femeie în vârstă de 36 de ani, care a împins o tânără de 25 de ani. În urma impactului cu trenul, victima a murit.

 • crima metrou dristor

  Desfăşurare amplă de forţe la staţiile de metrou după crima oribilă de marţi seară. Poliţiştii au fost detaşaţi pe peroane, iar de, miercuri dimineaţă, ei au fost puşi să se asigure că nimeni nu va perturba traficul în subteran.

 • criminala metrou mama marturisiri

  Audierile sunt în curs după crima oribilă de la metrou. Anchetatorii au încercat să afle motivul pentru care femeia de 36 de ani ar fi împins o tânără de 25 de ani în faţa metroului, dar suspecta refuză să vorbească. Ea nu a confirmat, dar nici nu a infirmat ce a făcut. Mama ei le-a povestit oamenilor legii că fiica ei a fost abuzată sexual şi ar fi rămas cu sechele.

 • magdalena serban criminala

  Crima de la metrou, din 12 decembrie a îngrozit întreaga țară! O femeie, care din primele informații reiese că ar avea probleme psihice, a împins o fată de pe peron, pe șină, chiar în momentul în care trenul intra în stație. În urma tragediei, încă rămân câteva întrebări fără răspuns până în acest moment.

 • metrou peron

  Românii sunt șocați din pricina întâmplării incredibile de la metroul bucureștean. Cum a fost posibil ca o femeie tânără să împingă o persoană în fața metroului, fără măcar să o cunoască? Iată câteva sfaturi care să vă ferească de neplăceri la metrou.

 • crima metrou dristor

  În urma incidentului de la stația Dristor, din această seară, în urma căruia o tânără de 25 de ani a ajuns sub șine, poliția a fost alertată de prezența unei persoane cu probleme psihice care ar fi împins-o. Suspecta a fost reținută de polițiști, iar din ultimele rezultate ale anchetei, reiese că tânăra care a fost ucisă era însărcinată.