EXCLUSIV Deznodământ surprinzător în lupta pentru averea lui Sergiu Nicolaescu

Ultima actualizare:

    Sora regretatului regizor şi cumnata sa s-au împăcat şi renunţă la proces
Sora regretatului regizor şi cumnata sa s-au împăcat şi renunţă la proces

La mai bine de un an de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, sora şi văduva acestuia au făcut pace şi au semnat un contract prin care Dana se obligă să aibă grijă de Iolanda Nicolaescu până la moarte. În schimb, ea va primi apartamentul din Zambaccian.

Joi, au termen în procesul în care Iolanda Nicolaescu (87 de ani) cere anularea testamentului lăsat de fratele său, prin care toată averea îi revine Danei (36 de ani).

La scurt timp de la moartea regizorului, în ianuarie 2013, Iolanda a atacat actul, spunând că este fals. Tot atunci a început un adevărat scandal între cele două.

Mormântul se află la Cimitirul Bellu Militar
Mormântul se află la Cimitirul Bellu Militar

De curând, însă, Iolanda şi Dana s-au împăcat şi au dat uitării procesul.

„Ne-am împăcat. Sunt foarte fericită! Dana îmi dă tot ce îmi trebuie. Nu mai există nici un proces”, ne-a declarat, miercuri, Iolanda Nicolaescu.

Potrivit unor surse din anturajul familiei, văduva regizorului ar fi venit, de curând, la Iolanda cu un notar. „Avea documentele redactate, respectiv un contract de vânzare-cumpărare al apartamentului Iolandei din strada Zambaccian, cu clauză de întreţinere. Adică, Dana se obligă să aibă grijă de cumnata sa până la moarte: să-i plătească întreţinerea, menajul, mâncarea, medicamentele. În plus, îi dă şi 1.500 de lei pe lună şi îi va deschide un cont cu o sumă de bani, Dana urmând să aibă împuternicire pe cont. În schimbul acestora, Dana primeşte apartamentul din Zambaccian şi tot ce are Iolanda”, ne-au spus sursele respective.

Sora regizorului este foarte încântată de felul în care s-au aranjat lucrurile. „Este mulţumită şi fericită de faptul că Dana a început să-i spună din nou «cumnata mea». Mai mult, bucătăreasa pe care Iolanda o avea de 30 de ani şi pe care Dana n-a mai vrut s-o plătească la un moment dat, s-a întors în casa Iolandei şi o ajută foarte mult”, au adăugat sursele.

Urna cu cenuşa regizorului a fost înhumată la un an de la incinerare

Sergiu Nicolaescu a murit la 3 ianuarie 2013. Maestrul şi-a trăit ultimele clipe de viaţă la Spitalul Elias , unde fusese internat din 26 decembrie 2012 şi fusese operat de peritonită. Din păcate, complicaţiile cardiace şi pulmonare severe nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat.

Regizorul a fost incinerat, la data de 5 ianuarie 2013, soţia sa susţinând că aceasta a fost dorinţa lui, deşi în testamentul lăsat de Nicolaescu scria că doreşte să fie înmormântat după datinile creştineşti. La un an de la incinerare, Dana i-a făcut o slujbă secretă soţului ei.

„Pe 27 decembrie, urna cu cenuşa soţului meu a fost înhumată la Cimitirul Bellu Militar, în locul de veci pe care l-am amenajat pentru el”,  a declarat Dana Nicolaescu.


    Mormântul se află la Cimitirul Bellu Militar
Mormântul se află la Cimitirul Bellu Militar

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net