EXCLUSIV Ce afaceri dubioase avea şoferul drogat care a provocat un accident în lanţ!

Ultima actualizare:

    Şoferul avea permis de conducere libanez, document cel mai probabil falsFoto: arhivă personală
Şoferul avea permis de conducere libanez, document cel mai probabil falsFoto: arhivă personală

Noi date ies la iveală despre Dragoş Bîrligea, şoferul de 39 de ani, care a intrat intenţionat în trei maşini oprite la semafor pe Bulevardul Dacia, băgând în spital mai mulţi oameni. Tânărul era consumator de droguri şi conducea maşina sub influenţa substanţelor interzise. Din datele oferite de anchetatori, bărbatul avea permis libanez, motiv pentru care oamenii legii verifică dacă documnetul este real. Atunci când nu consuma cocaină şi nici nu-şi bătea nevasta, Dragoş se ocupa de câteva studiouri de videochat pe care le deţine.

Banii nu aduc fericirea, iar de asta s-a convins şi Dragoş Bîrligea. Bărbatul, şoferul autoturismului BMW care a provocat un accident în lanţ, ducea o viaţă lipsită de griji din punct de vedere material, fiind patronul mai multor studiouri de videochat, la care era angajată inclusiv consoarta. Sentimental, însă, tânărul era măcinat de suspiciuni, ceea ce îl determina să fie agresiv cu soţia lui, Georgiana. Apropiaţii celor doi au povestit că tinerii aveau o relaţie tensionată, care s-a degradat în ultimii ani. Sâmbătă după-amiază ei au oferit scene incredibile din mijlocul străzii. Totul a început în maşină, dar scandalul a continuat printre trecători. Bărbatul a coborât din autoturismul de teren după ce a lovit intenţionat alte trei maşini şi şi-a târât partenera pe asfalt, şocându-i pe martori.      

"Din mașina neagră, BMW, s-au dat jos o doamnă și un domn, iar domnul striga la ea: te omor!  Se băteau cu picioarele, cu pumnii, tăvălindu-se pe jos”, a povestit îngrozit un martor.

Amândoi consumaseră droguri și se aflau sub influența substanțelor interzise în momentul accidentului. Aveau droguri chiar și în mașină. 

Dragoș Bîrligea este originar din Câmpina, dar avea afaceri în Bucureşti. După accidentul provocat el a fost internat la Spitalul Floreasca, iar duminică după-amiază la apropape 24 de ore de la incident a fost dus în faţa anchetatorilor pentru declaraţii.  

Ancheta în acest caz a fost preluată de Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei. Pentru faptele sale, bărbatul, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal, riscă să fie acuzat de tentativă de omor, acuzație care îi poate aduce o pedepsă de până la zece ani de pușcărie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net