Examene naţionale 2020. Unde puteţi exersa subiecte on-line

eleva-telescoala.jpg

eleva-telescoala
Ministerul Educației a publicat un prim set de subiecte de exerciţiu, de antrenament, pentru elevii care vor susține examenele naționale în 2020
Foto: adevarul.ro

Ministerul Educației a publicat un prim set de subiecte de exerciţiu, de antrenament, pentru elevii care vor susține examenele naționale în 2020. Unde puteţi exersa subiecte on-line.

S-au suspendat cursurile, dar tot se vor suţine examenele naţionale, la o dată ce va fi anunţată curând de Ministerul Educaţiei. Până atunci, dacă tot sau în casă, elevii din clasele a VIII-a şi a XII∕XIII-a pot exersa cu subiecte posibile, publicate de Ministerul Educaţiei.

Examene naţionale 2020. Unde puteţi exersa subiecte on-line

Ministerul Educaţiei a lansat un nou site unde se găsesc subiecte cu subiecte posibile la Evaluare naţională 2020 şi Baclaureat 2020.

“Ministerul Educației a publicat un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susține examenele naționale. Resursele de antrenament tip test, realizate împreună cu Centrul Național de Evaluare și Examinare, respectă modelul subiectului de examen. Obiectivul acestora este acela de a exersa în această săptămână și de a continua efortul în vederea obținerii unor rezultate bune la viitoarele examene. Baremele de evaluare și de notare vor fi publicate pe același site, vineri, 3 aprilie 2020. Rolul acestora este de autoevaluare și calibrare a modului în care au fost redactate răspunsurile. Totodată, în cadrul emisiunilor Teleșcoala vor fi prezentate unele soluții ale acestor teste de antrenament, cu explicațiile necesare pentru a înțelege cât mai bine răspunsurile din baremele de evaluare și de notare”, informează Ministerul Educaţiei.

Citeşte şi

Unde poți face cursuri online cu copilul tău cât timp este închisă școala

«Teleșcoala» pentru elevii care stau acasă începe pe 16 martie. Ce program va avea emisiunea

 

Loading...

Citește și

  • Au început simulările examenelor de Evaluare naţională şi de Bac. Pentru că rezultatele din ultimii ani au fost foarte slabe, Ministerul Educaţiei organizează în aceste zile simulare şi la clasa a XI-a. Click! vă arată cum se poate lua o notă mare la oricare probă de examen.

  • Mai sunt trei luni până când va începe examenul de Bacalaureat 2019. Prima probă este programată marți 25 iunie

    Mai sunt trei luni până când va începe examenul de Bacalaureat 2019. Prima probă este programată marți 25 iunie. Iată câteva sfaturi de la specialiști: cum să iei note mari și cum să te pregătești cu trei luni înainte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1