Erau curioși să încerce drogurile. Au ajuns la spital

etno.jpg

tigara etnobotanice drog fum halucinogene
Autoritățile nu reușesc să oprească vânzarea de etnobotanice
Citeste tot despre: 

Doi tineri, de 17 şi 19 ani, au ajuns luni pe patul spitalului după ce s-au drogat. Odată cu ei a avut nevoie de îngrijiri medicale şi o adolescentă de 13 ani.

Autoritățile nu reușesc să oprească comercializarea etnobotanicelor. Cum, necum, tinerii le au la îndemână și devin curioși să le consume.

 

Este și cazul unor tineri, de 17 și 19 ani, din Câmpulung Muscel, județul Argeș. Adrian C. şi Daniel M. au ajuns la spital cu stări generale de rău ca urmare a consumului de substanţe etobotanice, scrie adevarul.ro.

Cei doi au mărturisit în faţa medicilor de la Spitalul Municipal Câmpulung că sunt la prima experienţă lăsată cu halucinaţii şi că doar curiozitatea i-a făcut să încerce drogurile.

Cazul a intrat în atenţia ofiţerilor brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti care au început cercetările pentru a afla de la cine au cumpărat tinerii drogurile.

Anchetatorii au aflat că cei doi au plătit 20 de lei pentru o ţigară cu substanţe etnobotanice.

Odată cu cei doi, a mai avut nevoie de îngrijiri medicale şi o adolescentă de 13 ani.

Fata le-a spus doctorilor că nu a consumat droguri, ci că doar s-a speriat când şi-a văzut amicii halucinând, fapt confirmat şi de medicii care au examinat-o.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1