Elena Udrea şi-a mutat banii din România şi-si închide toate afacerile?

Ultima actualizare:

    Dorin Cocoş şi Elena Udrea
Dorin Cocoş şi Elena Udrea

Cunoscătorii mediului bancar şi de afaceri din România asistă de câteva zile la mişcări interesante în conturile afaceriştilor apropiaţi de preşedintele Traian Băsescu. Este vorba de o agitaţie în materie de retrageri şi lichidări, care pare că a cuprins până şi pe familia Udrea-Cocoş.

Potrivit site-ului Carieremedia.ro, protestele din ultimele zile nu au dus aşa cum era de aşteptat la un "contraatac mediatic al guvernantilor. Dimpotriva dinspre Cotroceni nu s-a auzit nimic, în schimb s-au perfectat mai multe mutări în culise beneficiind de zgomotul demonstranţilor".

"Din domeniul acţiunilor financiare de culise se pare că mai mulţi oameni importanţi sunt gata să-şi reloce activele în străinătate. Bursa zvonurilor insinuează că în conturile Elenei Udrea şi ale lui Dorin Cocoş s-ar fi înregistrat mai multe operaţiuni de acest gen", mai scrie site-ul.

Potrivit zvonurilor, Udrea şi Cocoş ar intenţiona să-şi închidă şi afacerile din România. Printre afacerile patronate de cei doi beneficiari Dalli, Udrea şi Cocos, se află mai multe firme, precum E.H.I. Intretinere si Curatenie SRL - Activitati de intretinere si curatare a cladirilor. Vezi aici lista întreagă a afacerilor celor doi!

"Sfârşitul previzibil al guvernului Boc îi îndeamna pe soţii Cocoş-Udrea să-şi pregătească o eventuală «retragere sigură» din România", scrie Ghimpele .

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net