Elena Udrea se va plânge la ONU! Nu vrea la pușcărie

Ultima actualizare:

    Elena Udrea nu se aștepta să fie condamnată definitiv în dosarul Gala ButeFOTO: adevarul.ro
Elena Udrea nu se aștepta să fie condamnată definitiv în dosarul Gala ButeFOTO: adevarul.ro

”De ce m-aş duce şase ani la puşcărie doar pentru că vor Coldea şi Kovesi? Ar fi absurd. Mă voi adresa zilele următoare Organizaţiei Naţiunilor Unite”, a spus fostul ministru al turismului, Elena Udrea.

Elena Udrea a declarat, joi seară, la România TV, că ”ar fi absurd” să fie condamnată definitiv în dosarul ”Gala Bute” existând în acest moment la dosar un document care-i arată nevinovăţia. ”De ce m-aş duce şase ani la puşcărie doar pentru că vor Coldea şi Kovesi?”, a spus Udrea care a anunţat că-şi va prezenta în zilele următoare cazul Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Udrea susţine că va reveni în România dacă dosarul va fi repus pe rol la o instanţă ”corectă”, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla va căuta mijloace ca ”acea sentinţă să fie desfiinţată la un moment dat”, scrie adevarul.ro.

Elena Udrea a vorbit, joi seară, la România TV, despre procesul vizând ”Gala Bute”, referindu-se la termenul din 5 iuni când se aşteaptă pronuţarea de către Curtea Supremă.

”Ar fi absurd să fiu condamnată. Noi am solicitat repunerea cauzei pe rol, luarea în discuţie a acestui document şi, desigur, retrimiterea cauzei la instanţa de fond pentru ca aceasta să reia judecata având toate probele în dosar, să poată să facă o judecată corectă”, a spus Udrea, citată de adevarul.ro.

De ce va face plângere Elena Udrea

Elena Udrea a afirmat că are statutul ”unui om care este prigonit în ţara lui”.

”Mă voi adresa zilele următoare Organizaţiei Naţiunilor Unite. Prezint cazul al meu şi acolo şi, dacă prin absurdul absurdului, se întâmplă acest absurd până la capăt şi eu rămân condamnată în dosarul Gala Bute voi continua să mă lupt de aici de unde sunt protejată de legi internaţionale pentru a dovedi că în România se petrece un abuz nemăsurat împotriva mea şi să găsesc o soluţie ca acea sentinţă să fie desfiinţată la un moment dat”, şi-a încheiat Elena Udrea intervenţia în direct din Costa Rica.

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au amânat miercuri pentru 5 iunie decizia definitivă în dosarul ”Gala Bute”, în care fostul ministru al Dezvoltării Regionale Elena Udrea - aflată în Costa Rica - a fost condamnată, în primă instanţă, la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net