Elena Udrea a născut! Fetiţa ei a venit pe lume mai devreme

Ultima actualizare:

    Elena Udrea a născut o fetiță! Foto Facebook
Elena Udrea a născut o fetiță! Foto Facebook

Elena Udrea a născut! Fostul politician a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase, pe care a numit-o Eva Maria. Deși micuța a venit pe lume mai devreme decât medicii au preconizat inițial, nașterea a decurs bine iar cea mică a primit nota maximă!

Elena Udrea a născut astăzi la ora 14:00, ora României o fetiță perfect sănătoasă. Potrivit primelor informații, Eva Maria este perfect sănătoasă și s-a născut pe cale naturală, conform Antena 3.

Micuța este perfect sănătoasă, are greutatea normală şi a primit nota maximă la naștere, deşi a venit pe lume cu puţin timp înainte de termen. O sursă apropiată Elenei Udrea a dezvăuit că fostul ministru al Turismului a născut pe cale naturală într-un spital din San Jose, relatează EVZ.

Elena Udrea a confirmat personal faptul că a adus-o pe lume pe Eva Maria mai devreme. Naşterea acesteia era planificată peste o lună şi o săptămână, în data de 26 octombrie. „Da, am născut acum două ore”, a confirmat fostul politician pentru revista Viva

Elena Udrea a părăsit țara în urmă cu ceva timp din cauza problemelor pe care aceasta le are cu legea. Logodnicul ei, Adrian Alexandrov, o vizitează des în Costa Rica, acolo unde Udrea a decis să se stabilească și să-și ducă sarcina la bun sfârșit. Fostul politician a trecut prin clipe grele atunci când a pierdut unul dintre gemenii cu care era însărcinată, însă s-a consolat cu gândul că își va putea strânge măcar unul dintre copii în brațe. „Micuța o să se nască pe la sfârșitul lunii octombrie. Nașterea e programată între 25 și 30 octombrie. Nașii nu i-am stabilit, încă ne mai gândim. Nu am plănuit nimic legat de botez pentru că nu este sigur dacă Elena rămâne acolo sau se va întoarce în țară”, declara Adrian Alexandrov, iubitul Elenei, în urmă cu ceva timp, pentru cancan.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net