Elena Udrea a depus cerere de eliberare din arest. Ce a declarat Adrian Alexandrov

5-act-1-894551511.jpg

Elena Udrea a depus cerere de eliberare din arest

Adrian Alexandrov a făcut o serie de declarații surprinzătoare cu privire la arestul iubitei sale, Elena Udrea. Situația ei în închisoarea din Costa Rica este una dificilă, dat fiind faptul că, în urmă cu doar puțin timp în urmă, ea a adus pe lume o fetiță. Iubitul ei, Adrian Alexandrov, a mărturisit că ea a depus o cerere de eliberare din arest.

Alina Bica se află în aceeași situație, ambele femei au depus cererea de eliberare, așteptând să fie primite în audiență la un judecător din Costa Rica. Momentan nu se cunosc detalii despre acest aspect, însă iubitul Elenei Udrea speră la ce e mai bun. 
"Ieri (miercuri- n.r.) au fost depuse cererile de eliberare, probabil la începutul săptămânii viitoare urmează să fie primite în audienţă la un judecător din Costa Rica. Ele aşteaptă să fie eliberate. Sperăm ca săptămâna viitoare să fie eliberate", a declarat Adrian Alexandrov, la Antena 3

Elena Udrea și-a văzut fiica și speră să fie eliberată pentru a-și crește bebelușul care are nevoie de mama lui.

"Situaţia Elenei e una nefericită. Prima dată când am mers cu fetiţa la ea, în momentul în care a văzut-o, a început să plângă atât de tare încât mi-a sfâşiat sufletul. E foarte greu pentru că noi nu ne-am chinuit foarte mult să facem acest copil. Nu-şi poate imagina nimeni prin ce poate trece în momentul de faţă", a mai spus Adrian Alexandrov.

Loading...

Citește și

  • elena udrea costa rica

    Reţinută de aproape o săptămână de patru agenţi Interpol, pe străzile din San Jose, în timp ce se afla la plimbare cu bebeluşul şi iubitul, Elena Udrea a vorbit pentru prima dată de la arestării. Este revoltată de ceea ce s-a întâmplat cu ea, mai ales că susţine că are statut provizoriu de refugiat. Fostul ministru al Turismului le-a făcut mărturisiri jurnaliştilor de la Antena 1, care au vizitat-o la penitenciarul de femei "El Buen Pastor" din Costa Rica.

  • Din ce bani trăieşte iubitul Elenei Udrea? Este o întrebare aflată pe buzele multora. Adrian Alexandrov este agent imobiliar şi intermediază vânzarea caselor aflate în portofoliul Re/Max, multe dintre ele proprietăţi de lux. Pentru ca afacerea să-i meargă ca pe roate, el îşi face reclamă, cu afişe uriaşe, în Pipera.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1