El primeşte 35.000 € pentru creşterea copilului

Ultima actualizare:

    Soţii Lupu au împreună un  băieţel. Dacă autorităţile  vor constata că veniturile  obţinute sunt legale, îi  vor plăti lui Lupu indemnizaţia  pe iulie şi august
Soţii Lupu au împreună un băieţel. Dacă autorităţile vor constata că veniturile obţinute sunt legale, îi vor plăti lui Lupu indemnizaţia pe iulie şi august

A dat norocul peste el! Proaspăt tătic, un sibian ar trebui să primească o indemnizaţie de creştere a copilului de 35.000 de euro. Liciniu Lupu, care are afaceri în agricultură, n-a primit deocamdată nici un leu, fiind verificat de autorităţi.

La doar o zi de la anunţul Ministerului Muncii legat de cea mai mare indemnizaţie de creştere a copilului pe care o persoană din Sibiu ar trebui s-o primească, numele acesteia a fost scos la iveală. E vorba de Liciniu Lupu, căsătorit cu o doctoriţă de la Spitalul din Sibiu, Alexandra Petria Lupu, scrie adevarul.ro. Potrivit publicaţiei, beneficiarul indemnizaţiei record este un antreprenor local cu afaceri în domeniul agriculturii.

Printre cele mai importante se numără o plantaţie de afine pe care o exploatează în zona Făgăraş. Lupu are şi o societate de consultanţă în domeniul fondurilor europene, dar este şi secretar al asociaţiei pe care funcţionează Clubul de Baschet Magic Sibiu, potrivit turnulsfatului.ro. Statul român urma să efectueze prima plată către Lupu în data de 25 august 2016. „La ora aceasta, nu am făcut nici o plată către beneficiar fiindcă am vrut să fim siguri de aceste venituri. Este controlată activitatea PFA, pe care a obţinut aceste venituri. N-am sistat indemnizaţia, banii sunt în conturile noastre. Am cerut încă o verificare pentru că suma este foarte mare. Dacă verificarea va dovedi că actele sunt în regulă, se va plăti indemnizaţia la zi. Beneficiarul a fost de acord cu verificarea acestor venituri”, a declarat Ioan Dumitru Boţa, director al Agenţiei Judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială Sibiu. Boţa a explicat că indemnizaţia se calculează însumând veniturile pe ultimele 12 luni consecutive din ultimii doi ani de muncă. Se face media lunară şi se acordă 85% din această medie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net