El muncește de 20 de ani de Revelion

Ultima actualizare:

    Zlate Timofte s-a resemnat : pentru el Revelionul se sărbătorește în prima zi a anului
Zlate Timofte s-a resemnat : pentru el Revelionul se sărbătorește în prima zi a anului

Unii se pregătesc zile întregi pentru orele prețioase din noaptea dintre ani, mulți ar da orice să fie doar sărbători să se distreze. Există însă oameni care lucrează în ultima noapte a anului, iar printre ei și Nea Timofte Zlate de la RATB. Revelionul 2017-2018 este al 20-lea care îl prinde la muncă

Nea Timofte Zlate are 55 de ani și este vatman la RATB de 26 de ani. Acum lucrează pe linia 1, una dintre cele mai lungi trasee ale regiei, care străbate patru sectoare, 44 de km dus-întors, practic un tur al orașului. Ne-a spus că ne întâlnim la 14.15 la capătul de linie din Berceni și a venit cu o precizie de metronom. Este mirat când îl întrebăm de ce lucrează în noaptea dintre ani, tură de care fuge toată lumea.


    Vatmanul lucrează de 25 ani la RATB
Vatmanul lucrează de 25 ani la RATB

”Sunt mai multe motive. În primul rând fac lucrul ăsta de atâția ani, încât deja nu mai știu cum este să nu lucrez de Revelion. Apoi, am vârsta pe care o am și sunt atâția tineri care vor liber. Mă gândesc și la ei că știu cum este atunci când vrei să te distrezi și aștepți ziua asta atâta timp. Eu pot foarte bine să petrec și a doua zi. Îmi fac și eu petrecerea mea, a doua zi cu familia!”ne povestește bărbatul.

Își bibilește tramvaiul de zici că îi este copil și nu o biată fierătanie. Nu stă locului când vorbește cu noi: șterge parbrizul, așază oglinzile, curață bordul, inspectează interiorul să fie totul lună.”Am noroc că soția m-a înțeles și în noaptea dintre ani muncește și ea, ca să nu stea singură. Așa venim în prima zi a anului amândoi acasă și revederea este mai plăcută iar distracția mai vârtoasă”ne dezvăluie Timofte Zlate.

Linia 1 pe care va circula tramvaiul condus de Zlate are traseul Șos Olteniței-Șos Mihai Bravu-Șos Ștefan cel Mare-Bd Iancu de Hunedoara-Șos Nicolae Titulescu, apoi întoarcere pe la Pasajul Basarab-Bd Vasile Milea-Șos Progresului-Șos Viilor-Șos Olteniței

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net