Ei se vor căsători pe cel mai înalt vârf din România

2-bd-casatorie-592051.jpg

casatorie, varf, munte, ceremonie, varful moldoveanu
Lucian și Georgiana vor spune “Da” printre nori
Foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Lucian Mira şi Georgiana Mărtoiu, doi tineri din comuna Corbi (Argeș), se vor căsători astăzi în Masivul Făgăraș, pe Vârful Moldoveanu (2.544 de metri), cel mai înalt din România.

Vor urca până în vârf peste 40 de persoane, inclusiv primarul din Corbi, Virgil Baciu, care va oficia căsătoria. Această iniţiativă este una în premieră naţională. Mirii și invitații vor pleca din Corbi la 5.00 dimineaţa, cu maşinile, iar ascensiunea propriu-zisă va dura două-trei ore, urmând a fi făcută pe două trasee, unul cu diferenţă mai mare de nivel şi altul mai lung, dar mai uşor de parcurs. Ceremonia va începe la ora 13.00. Lucian Mira, viitorul ginere, este profesor de educaţie fizică, antrenor de tenis şi arbitru de fotbal.

„Iubesc drumeţiile pe munte, urcăm pe Moldoveanu chiar şi de trei ori pe an. Ideea mi-a venit în urmă cu vreo 8 luni, dar am ţinut secret până în urmă cu trei săptămâni, când mi-am anunţat prietenii, inclusiv pe Georgiana, viitoarea soție”, se amuză Lucian Mira. “Primarul Virgil Baciu n-a stat pe gânduri și a acceptat nebunia noastră de a încheia căsătoria pe Vârful Moldoveanu. Pe munte cred că vor fi în jur de 40 persoane invitate de mine, plus cei care ni se vor alătura, pentru că există o invitaţie publică şi poate să participe oricine”, adaugă Lucian pentru adevarul.ro. “Vom sta în vârf aproximativ o oră, după care ne vom întoarce. Evenimentul va fi filmat şi cu o dronă. Important este să fie vremea bună”, completează edilul Virgil Baciu.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1