Ei se vor căsători pe cel mai înalt vârf din România

Ultima actualizare:

    Lucian și Georgiana vor spune  “Da” printre noriFoto: Arhivă personală
Lucian și Georgiana vor spune “Da” printre noriFoto: Arhivă personală

Lucian Mira şi Georgiana Mărtoiu, doi tineri din comuna Corbi (Argeș), se vor căsători astăzi în Masivul Făgăraș, pe Vârful Moldoveanu (2.544 de metri), cel mai înalt din România.

Vor urca până în vârf peste 40 de persoane, inclusiv primarul din Corbi, Virgil Baciu, care va oficia căsătoria. Această iniţiativă este una în premieră naţională. Mirii și invitații vor pleca din Corbi la 5.00 dimineaţa, cu maşinile, iar ascensiunea propriu-zisă va dura două-trei ore, urmând a fi făcută pe două trasee, unul cu diferenţă mai mare de nivel şi altul mai lung, dar mai uşor de parcurs. Ceremonia va începe la ora 13.00. Lucian Mira, viitorul ginere, este profesor de educaţie fizică, antrenor de tenis şi arbitru de fotbal.

„Iubesc drumeţiile pe munte, urcăm pe Moldoveanu chiar şi de trei ori pe an. Ideea mi-a venit în urmă cu vreo 8 luni, dar am ţinut secret până în urmă cu trei săptămâni, când mi-am anunţat prietenii, inclusiv pe Georgiana, viitoarea soție”, se amuză Lucian Mira. “Primarul Virgil Baciu n-a stat pe gânduri și a acceptat nebunia noastră de a încheia căsătoria pe Vârful Moldoveanu. Pe munte cred că vor fi în jur de 40 persoane invitate de mine, plus cei care ni se vor alătura, pentru că există o invitaţie publică şi poate să participe oricine”, adaugă Lucian pentru adevarul.ro. “Vom sta în vârf aproximativ o oră, după care ne vom întoarce. Evenimentul va fi filmat şi cu o dronă. Important este să fie vremea bună”, completează edilul Virgil Baciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net