Edilii vor să majoreze tariful căldurii. Eşti de acord cu ei?

Ultima actualizare:

Decizia a fost luată de edili după ce reprezentanţii Regiei de distribuţie a energiei termice (RADET) s-au plâns edililor că tariful căldurii în Capitală a rămas neschimbat din 2007 încoace. Totodată, măsura vizează respectarea unei cerinţe a Guvernului României, care a solicitat primăriilor şi regiilor aflate în subordinea lor reducerea subvenţiilor acordate populaţiei.

Astfel, edilii au la dispoziţie toată luna iulie pentru a pune în aplicare aceste recomandări. Specialiştii au ajuns la concluzia că pentru a fi suportat de consumatori, noul tarif aplicat populaţiei nu poate fi indexat cu mai mult de 10,5%. Acest lucru înseamnă că preţul local de facturare a energiei termice va creşte de la 169 la 173 de lei pe Gigacalorie. În momentul de faţă, bucureştenii plătesc doar 124 de lei pe Gigacalorie, diferenţa până la 169 de lei fiind suportată de Municipalitate din fondul de subvenţii.

Specialiştii Capitalei au scos acest proiect în dezbatere publică pe site-ul primăriei. Vă puteţi exprima părerea despre acest proiect, până la 12 iulie, pe www.pmb.ro, urmărind secţiunile Instituţii, Consiliul General, Dezbatere publică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net