Ecaterina Andronescu, despre situaţia dramatică de la BAC: «Vom cere răspunsuri»

Ultima actualizare:

    Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei, a declarat astăzi, în urma anunţării rezultatelor de la prima sesiune a Bacalaureatului din acest an, că acestea vor fi analizate la nivelul Ministerului Educaţiei.

„În mod cert vom face o analiză la nivelul ministerului şi vom cere inspectoratelor şcolare judeţene răspunsuri din care să rezulte nu numai de ce s-a ajuns aici, ci şi măsurile pe care le propun pentru ca astfel de situaţii să nu mai apară", a spus Andronescu la RomâniaTV.

Ministrul Educaţiei a mai arătat că trebuie făcută o corelaţie şi între rezultatele elevilor de la evaluările din timpul liceului şi cele de la examen. „Poate este o problemă în modul în care au fost realizate subiectele sau poate notele din timpul liceului nu sunt reprezentative", a spus Andronescu.

Ministrul Educaţiei a mai apreciat că subiectele de la matematică nu au fost adaptate la profil. „Subiectele de la profilul tehnologic au fost mai grele decât cele de la matematică-informatică", a declarat Andronescu.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net