Ea ne-a luat 10.000 €

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

„Nu glumiţi? Nu-mi vine să cred". Bruneta sigură pe ea până în urmă cu câteva secunde începe să plângă. De fericire. Tocmai a aflat că a câştigat 10.000 € la concursul „Părere Columbeanu". Din cei 10 finalişti, juriul a decis: Andreea Olteanu.

Are 23 de ani şi este studentă în anul doi la master, la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din Bucureşti.

Când s-a aşezat în faţa calculatorului şi a început să scrie, cu sinceritate, ce crede despre divorţul Columbenilor şi încredinţarea fetiţei, Andreea nici nu se gândea că cei 10.000 de euro puşi la bătaie de „Click!" vor fi ai ei.

„Ţin minte că eram răcită şi mă simţeam foarte rău. Am răsfoit ziarul vostru, am văzut articolul despre concurs, mi-am luat laptopul în braţe şi am început să scriu.

Cred că mi-a luat cam o oră. Am recitit ce-am scris, mi s-a părut cam lung, dar am fost mulţumită.

Chiar voiam să spun ce cred despre această poveste, în care la mijloc e un copil de patru anişori", ne-a spus Andreea.

I-a plăcut dintotdeauna să scrie. Un profesor de română din liceu i-a spus că are har şi aşa ajuns să-şi încerce norocul la jurnalistică.

A ales până la urmă să se specializeze în relaţii publice, dar nu şi-a uitat pasiunea pentru scris.

„Văd ceva, îmi place ceva sau mă inspiră ceva, de fiecare dată îmi aştern gândurile pe hârtie. Uite, nu e în zadar", zâmbeşte Andreea, fericită că talentul ei i-a adus un premiu atât de important.

„N-am câştigat nimic până acum, la nici un concurs! Mulţumesc din suflet, Click! Parcă nu-mi vine să cred că rândurile mele i-au impresionat pe cei din juriu. Mai ales că au fost asemenea personalităţi!", a mai adăugat tânăra.

Scandalul dintre soţii Columbeanu i-a lăsat un gust amar. I se pare un circ fără sfârşit.

„Sper ca cei doi părinţi să se gândească până la urmă numai şi numai la binele copilului".

Andreea OLTEANU: N-am să vă spun părerea mea în calitate de femeie... nu sunt o feministă!

Şi nici în calitate de mamă... nu sunt încă! Nici fan Monica Columbeanu nu sunt. Dar vreau să vă spun ceea ce cred în calitate de copil!

Şi încerc să-mi imaginez că aş trăi o situaţie asemănătoare, dar să zicem că aş avea 10 ani...

Din experienţa copilăriei mele vă pot spune că nimic nu poate compensa clipele petrecute cu mama... sărutul de noapte bună, discuţiile ca între fete, prima menstruaţie, primul sărut şi un million de alte lucruri care nu au acelaşi farmec nici discutate sau trăite cu bona, cu tata sau cu vreo altă prietenă.

Şi orice mamă, oricâte deplasări, petreceri, prezentări ar avea, va găsi timp pentru copilul ei datorită simplului motiv că este mamă!

Problema banilor nu ar trebui să existe în discuţiile despre custodia unui copil... căci aşa cum ei ne uşurează viaţa, aşa ne pot fura şi cele mai curate sentimente!

Nu poate fi considerat un aspect negativ pentru fetiţă faptul că Monica este o mamă tânără.

Câte fete nu şi-ar dori ca mamele lor mult prea în vârstă să le poate înţelege şi să vadă viaţa aşa cum este astăzi, nu cum era în urmă cu 30 de ani...

Sunt convinsă că pentru Irina, Monica va fi mamă, confidentă, prietena ideală. Nimeni nu are dreptul să îndepărteze o fată de mama ei.

Catinca Roman: «Mi-a plăcut cum a argumentat scrisoarea»

Juriul format din creatorii de modă Catinca Roman şi Cătălin Botezatu, psiholog Liliana Lupu, redactor Click! Alina Erimia şi director Corporate Affairs Adevărul Holding, Simona David a avut o misiune foarte dificilă.

simeon stalpnicul png

Trei din cele voturi au mers spre scrisoarea trimisă de Andreea Olteanu.

„Îmi place foarte mult cum a argumentat toată scrisoarea. Autoarea mi se pare o fină şi nuanţată observatoare a caracterului uman.

De asemenea, deşi e foarte obiectivă, nu şi-a pierdut nimic din empatia şi sensibilitatea caracteristice unei femei", şi-a argumentat Catinca Roman alegerea.

Scrisoarea Andreei a mai fost votată drept câştigătoare de Cătălin Botezatu şi de colega noastră, Alina Erimia. Psihologul Liliana Lupu a votat pentru Marilena T., iar directorul Corporate Affairs Adevărul Holding, Simona David, i-a dat nota 10 Tatianei Ulmeanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net