Ea este cea de-a 49-a victimă a incendiului din Colectiv

Ultima actualizare:

    Elena Niţu fusese dusă la un spital din Liverpool, dar a murit marţi searăFoto: Arhiva personală
Elena Niţu fusese dusă la un spital din Liverpool, dar a murit marţi searăFoto: Arhiva personală

Bilanțul tragediei din clubul Colectiv crește. Încă unul dintre răniți a murit marţi seară (10 noiembrie), într-un spital din străinătate, unde fusese transferat. Este vorba de Elena Niţu , o fată de 18 ani care se afla în club cu iubitul ei, Silviu Grecu.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar în drum spre spital a mai murit o persoană. În 11 zile de la tragedie au decedat alte 22 de persoane, numărul victimelor ajungând, marţi, la 49. Ultimul a decedat marţi seară, conform digi24.ro. 

Este vorba despre o fată de 18 ani, Elena Niţu. Ea avea arsuri pe 60% din corp şi pe căile respiratorii. Ea se afla pe 30 octombrie cu iubitul ei în cluib. Băiatul a ieşit primul şi s-a întors după fată. La sosirea ambulanţei, Elena era conştientă şi a vorbit cu mama ei, care a sosit la locul tragediei. Tânăra a fost dusă la un spital din Liverpool şi se afla în comă indusă. Organismul ei a cedat însă marţi seara.

Printre morţi se numără şi trei membrii ai trupei Goodbye to Gravity, chitariştii Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru, care au murit în seara incendiului, şi bateristul Bogdan Enache, care a murit în timp ce era transportat spre Olanda, duminică seara (8 noiembrie). Solistul Andrei Găluţ a fost dus la o clinică din Olanda, iar basistul Alex Pascu este internat la Spitalul Floreasca. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net