O tânără din Gorj, după gratii fiindcă şi-a păcălit iubitul italian

9-actu-1-escroaca-3col.jpg

Simona Mărgăian şi-a ridicat o casă de vis la Scoarţa
Foto: arhiva personala

O tânără focoasă din Gorj e cercetată pentru că ar fi escrocat sentimental un bătrân italian şi a fost reţinută pentru 24 de ore. Pensionarul şi-a vândut locuinţa din centrul oraşului Milano pentru a se muta în România alături de olteancă. După ce a pus mâna pe aproape 800.000 de euro, blonda nu i-a mai dat “iubitului” nici un semn.

Şi-a bătut joc de sentimentele unui italian romantic! Simona Daniela Mărgăian (32 de ani), din comuna gorjeană Scoarţa, a fost reţinută marţi pentru 24 de ore. Ea e acuzată de un bătrân din Milano că l-a lăsat fără aproape 800.000 de euro. Ancheta a început astă-vară, după ce bărbatul a depus o plângere în România. Cei doi au avut o relaţie, iar tânăra l-a amăgit că se vor căsători şi că vor locui în România. Simona Mărgăian şi-a ridicat o vilă luxoasă în Scoarţa şi conduce maşini cu mulţi cai-putere.

„Folosindu-se de sentimentele de dragoste şi pasiune dezvoltate de cetăţeanul italian Francesco Thiela Albero, în vârstă de 71 de ani, pe baza unor promisiuni ferme de întemeiere a unei familii şi realizarea unor oportunităţi în afaceri, respectiv de deschidere a unui salon de coafură în Dubai, apoi în Bucureşti, l-a indus în eroare”, explică procurorul Cristina Ciobanu.

Olteanca a fost eliberată după 24 de ore, dar procurorii au luat măsura controlului judiciar. Cei 780.000 de euro reprezintă contravaloarea unei locuinţe în zona centrală din Milano, precum şi sume de bani oferite tinerei. Cei doi s-au cunoscut într-un bar de striptease, unde lucra gorjeanca. Italianul era văduv şi se ocupa de distribuţia băuturilor alcoolice. Tânăra a început să-i ceară sume de bani, pe motiv că era bolnavă. „Aprovizionam barurile cu băuturi şi am cunoscut-o în acel club. Îmi spunea că vom avea două fetiţe“, povesteşte Thiela.

francesco-.jpg

Francesco Thiela, lăsat cu buza umflată
Foto: arhiva personala

În 2017, Simona i-ar fi propus să-şi vândă apartamentul, pentru a-şi cumpăra apoi, în România, o casă în care să locuiască împreună. În momentul tranzacţiei, banii au fost viraţi într-un cont al gorjencei. „Din acea zi n-am mai văzut-o, parcă a încetat să existe”, încheie italianul, care a ajuns în sapă de lemn din cauza blondei senzuale.
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1