Dragoș Pătraru: «TVR e o instituție în care toți se urăsc între ei»

dragos_patraru.jpg

dragos patraru
Dragoș Pătraru revine cu un nou sezon Starea Nației
Citeste tot despre: 

Dragoș Pătraru a prezentat, pentru ultima dată, emisiunea „Starea Nației” la TVR. Marți seară (31 mai), a fost difuzată ultima ediție a show-ului la televiziunea națională, urmând ca acesta să revină pe micile ecrane pe canalul Digi24.

Dragoș Pătraru a făcut, deja, cunoștință cu studioul postului TV la care urmează să lucreze. Marți seară, prezentatorul TV a fost invitat la „Jurnalul de seară”, unde a discutat cu Cosmin Prelipceanu despre noul sezon „Starea Nației”. Acesta a făcut declarații grave la adresa TVR, potrivit paginademedia.ro.

„Televiziunea Română e un fel de ONG care ia 80 de milioane de euro de la populație și plătește 3.000 de angajați. Nu puteam să rămânem într-o instituție în care toată lumea urăște pe toată lumea”, a declarat Dragoș Pătraru, la Digi 24.

Prezentatorul TV și-a asigurat telespectatorii că emisiunea sa nu dispare, cid oar migrează. „Vreau să-i liniștesc pe oameni, oamenii sunt foarte îngrijorați că nu ne vor mai vedea. Pregătim un proiect și pentru oamenii din diaspora, vor putea vedea la Digi emisiunea, pe satelit. Facem subiectele interesante pentru public, publicul nu mai vrea să i se livreze informația seacă, noi folosim toate elementele umorului, nu doar satira. Folosim foarte multe lucruri, păstrăm această funcție de gate keeper. Este o emisiune care se realizează 80% pe opinia publicului”, a mai spus el.

Dragoș Pătraru a dezvăluit că „Starea Nației” va reveni pe micile ecrane începând de la 1 august. „Emisiunea se mută începând de zilele următoare și apoi din luna august. Încă din 6 iunie vom face câte un material în fiecare zi, acele filme pe care noi le numim starea zilei. Din 1 august vom începe un nou sezon din «Starea Nației»”, a explicat prezentatorul.

Loading...

Citește și