Două zile de «stand up» la Arenele Romane

Ultima actualizare:

    Micutzu
Micutzu

Cei mai mari comedianți din țară urcă pe aceeași scenă la Arenele Romane, pe 7 şi 8 iunie, în cea mai inteligentă confruntare de umor pe care ai văzut-o: Stand Up Olympics. Nu e o întrecere între cei de pe scenă, e o combinație explozivă de povești spuse cu garda jos din viețile comedianților, din lucrurile care le-au adus bătăi de cap sau bucurii, dar și din întâmplările societății actuale, din viaţa de zi cu zi.

Vor fi 10 ore de cele mai bune show-uri de stand up comedy, cu artişti de senzaţie: Micutzu, Dan Badea, Bordea, Teo, Vio, Costel, Cosmin Natanticu, Nelu Cortea, Sorin Pârcalab, Radu Bucălae, Teodora, Andrei Ciobanu, George Tănase, Mincu, Mane Voicu, Alex Mocanu, dar și câștigătoarele ultimelor două ediții de iUmor, Maria Popovici și Ana Maria Caliță. Fiecare zi de spectacol începe la ora 19.30. Preţul unui abonament este de 145, 175 sau 215 lei. 

Cros în 10 oraşe pentru bolnavii de epilepsie

simeon stalpnicul png

Luna aceasta este programat cel mai mare cros dedicat pacienţilor cu epilepsie. În mai multe oraşe ale ţării, pasionaţii de sport şi de sănătate, cărora li se vor alătura medici, asistenţi şi farmacişti, vor alerga pe o distanţă de 5 kilometri. Scopul acestei acţiuni este strângerea de fonduri necesare înfiinţării de noi Centre de Epilepsie şi Monitorizare EEG în diferite zone ale ţării. Astfel, după ce la 26 mai s-a alergat la Timişoara, ieri la Alba Iulia, Bacău, Baia Mare, Braşov, Sibiu şi Târgu Mureş, un mare cros este programat săptămâna viitoare la Bucureşti. Întâlnirea are loc sâmbătă, 9 iunie, în Parcul Herăstrău, la 10 dimineaţa. Taxa de participare este de 70 de lei, în care sunt incluse tricou personalizat, apă, gustări energizante şi servicii medicale. Alte crosuri sunt programate la 16 iunie în Craiova şi Cluj-Napoca.

Dan Helciug cântă din repertoriul Queen

simeon stalpnicul png

Sâmbătă, 9 iunie, Dan Helciug încinge atmosfera alături de trupa sa, în Club Quantic din Bucureşti. Concertul „My Queen by Dan Helciug” înseamnă o seară cu muzică bună din repertoriul trupei Queen, interpretate de Helciug şi de trupa sa. Biletele costă 35 de lei de pe site-urile de bilete, sau 50 de lei în ziua concertului. Dan Helciug este un actor, muzician, compozitor, textier şi prezentator TV, cunoscut în special ca lider vocal al trupei Spitalul de Urgenţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net