Dorin Cocoş, şi tătic, şi bunic în acelaşi an?

5-act-1.jpg

Raluca va naşte în primăvară un băieţel

Anul 2018 va fi anul realizărilor pe plan personal în familia lui Dorin Cocoş. În primăvara aceasta, afaceristul va deveni tătic de băiat, iar la toamnă bunic, pentru că viitoarea noră e gravidă. Cocoş junior se iubeşte de un an cu sexoasa Monica Orlanda.

După o perioadă presărată cu multe evenimente urâte, a apărut soarele în viaţa băieţilor Cocoş. Iubitele lor care sunt de aceeaşi vârstă, adică 31 de ani, îi vor face tătici. Astfel, seniorul Dorin în vârstă de 56 de ani şi iubita sa, Raluca Miu, vor deveni părinţi de băieţel în primăvară, iar juniorul Alin şi sexoasa lui iubită pe nume Monica Orlanda vor fi părinţi la toamnă.

Zoom
Aceasta este frumoasa iubită a lui Alin Cocoş, care îl va face tătic la toamnă

 

După cum se ştie, fostul policitician şi-a dorit copii şi cu fosta sa soţie, Elena Udrea, însă nu s-a putut  bucura atunci de acest privilegiu, motiv pentru care a mai încercat a doua oară. De cealaltă parte a baricadei, Alin Cocoş nu a reuşit să facă o familie cu Gina Pistol, însă iată că frumoasa Monica Orlanda, manechin de profesie, îi va oferi un nou statut, şi anume cel de părinte. 

Contactată telefonic, frumoasa blondină nu a vrut să dea detalii deoarece sarcina se află la început, iar mămicile şi medicii consideră această perioadă mult prea delicată, aflată chiar sub iminenţa unui avort spontan. ”Sinceră să fiu, nu vreau să vorbesc acum despre acest subiect intim, pentru că este prea devreme. Dacă mă veţi suna peste trei luni, atunci voi putea să vă spun mai multe. Primele luni de sarcină sunt mai delicate.  Eu şi Alin ne dorim copii, avem şi părinţi care abia aşteaptă să-şi crească nepoţii, deci ajutoare sunt din toate pările. De aproape un an suntem împreună, locuim împreună şi ne iubim foarte multt. Nu ne gândim la căsătorie pentru că lucrurile sunt foarte frumoase aşa cum sunt între noi. Vă pot spune însă că Alin urmează să aibă un frate vitreg. Raluca urmează să nască”, a spus Monica Orlanda pentru Click!

loading...
Loading...

Citește și