Doi bărbaţi din Ialomiţa găsiţi morţi într-o maşină căzută în lac

Ultima actualizare:

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, o persoană care a văzut roţile unui autoturism răsturnat în lacul de lângă satul Fundata a anunţat pompierii, iar la faţa locului au ajuns doi scafandri care au descoperit în autoturismul respectiv trupurile neînsufleţite ale celor doi bărbaţi.

"Este un drum pe un dig care desparte practic două lacuri, noi am fost sesizaţi, iar doi scafandri i-au scos pe bărbaţi din maşină. La faţa locului a ajuns şi un echipaj medical SMURD, dar cei doi erau morţi. Este lacul Schiauca de lângă satul Fundata, comuna Perieţi, iar în locul unde a fost găsită maşina apa are o adâncime de un metru şi jumătate", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, lt. George Damian.

Primele cercetări ale poliţiştilor arată că este vorba despre doi bărbaţi din satul Fundata, comuna Perieţi, pe care rudele i-au dat dispăruţi luni.Cei doi ar fi petrecut duminică seară, bucuroşi după ce unul dintre ei reuşise să cumpere maşina în care au fost găsiţi, iar la un moment dat au plecat cu autoturismul în sat pentru a mai căuta băuturi alcoolice pentru a continua petrecerea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net