Doamna Boc se declară mulţumită de notele fiicei sale: «Cezara nu a stat toată ziua în casă să înveţe»

Ultima actualizare:

Fiica cea mare a premierului României, Cezara Boc, va urma, cel mai probabil, cursurile Liceului Teoretic Gheorghe Şincai, din Cluj-Napoca, acolo unde a absolvit şi ciclul gimnazial.

Miercuri vom merge să ne înscriem. Cezara are înclinaţii înspre socio-uman, aşa că în lista de opţiuni vom trece mai multe licee din Cluj care au acest profil. Prima opţiune va fi Liceul Teoretic Gheorghe Şincai", a declarat Oana Boc, soţia premierului Emil Boc.   CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO!Fiica lui Emil Boc a obţinut nota 8,10 la matematică, iar la limba şi literatura română a primit 8,55.

Doamna Boc s-a arătat mulţumită de notele obţinute de fiica sa la evaluarea naţională. „Fiicei mele îi place să fie implicată în mai multe activităţi, să iasă cu prietenii, cu colegii. Nu a stat toată ziua în casă să înveţe, aşa că rezultatele au fost aşa cum se aştepta. Examenele nu i s-au părut grele”, a mai spus Oana Boc.

Vezi AICI ce medie a obţinut fiica premierului la evaluarea naţională.

Cezara a absolvit ciclul gimnazial în cadrul Liceului Teoretic Gheorghe Şincai, din Cluj-Napoca, acolo unde ea doreşte să-şi continue studiile. Premierul României a absolvit tot Liceul Teoretic Gheorghe Şincai, Emil Boc fiind de asemenea prezent la ceremonia de absolvire a claselor a VIII-a, din care a făcut parte şi fiica sa mai mare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net