Distracție exotică de Dragobete, la Therme. Iată ce primesc la intrare îndrăgostiții!

Ultima actualizare:

    Îndrăgostiții vor avea parte de răsfăț la Therme, de Dragobete
Îndrăgostiții vor avea parte de răsfăț la Therme, de Dragobete

Suntem în luna iubirii, când îndrăgostiții au ocazia mai mult ca niciodată să petreacă timp împreună și să-și facă surprize. Mâine, 24 februarie, este Dragobetele, ziua când iubim românește, iar cei de la Therme te așteaptă să te distrezi într-o atmosferă exotică.

Pentru mii de cupluri din țară și din străinătate, Therme pregătește o experiență unică: cel mai exotic Dragobete. Complexul de wellness din nordul Capitalei, care în 4 ani a atras peste 4 milioane de vizitatori, vine cu o propunere unică pentru îndrăgostiți: cină romantică, saună, piscină și vacanță exotică, toate într-o singură experiență!

Voucher de reducere, de Dragobete

În plus, vor avea parte și de un cadou surpriză - un voucher cu 25% reducere, valabil pentru următoarea vizită în cuplu, pentru a sărbători iubirea în ziua aniversării lor.

“În fiecare an, înainte de Ziua Îndrăgostiților, cuplurile din lumea întreagă se împart în două tabere. O parte se ocupă de organizare și cealaltă așteaptă să fie impresionată. La rândul ei, prima tabără se împarte în cei care an după an urmează aceeași rețetă - o cină romantică și un cadou, apoi cei care doresc să surprindă cu fiecare aniversare. În oricare dintre tabere ai fi, la Therme te așteaptă o listă întreagă de experiențe senzoriale și activități speciale pentru cupluri. Ne dorim ca fiecare cuplu care ne trece pragul să rămână cu amintiri de neuitat: un melanj perfect între o ieșire la un restaurant și o mini-vacanță într-o țară exotică, cu plaje și grădini de palmieri, toate la un preț accesibil” a declarat Andrada Șeitan, director de comunicare la Therme București.

Cât te costă distracția la Therme de Dragobete

În zonele The Palm, Elysium și Galaxy, cuplurile se vor putea răsfăța în piscinele cu ape minerale și în saunele tematice și vor avea de ales dintre cele peste 40 de activități zilnice incluse în tariful de acces: terapii wellness, ritualuri Aufguss cu uleiuri esențiale speciale, sesiuni de peeling, yoga, pilates, relaxare sub palmieri în cea mai mare grădină botanică de interior din Europa, petreceri în piscină sau concerte live.

O zi perfectă în doi va fi desăvârșită de o cină romantică la unul dintre restaurantele situate în incinta complexului și de un cocktail savurat la barurile din piscină.

Therme București a pregătit meniuri speciale pentru această perioadă, care includ atât prânzul sau cina, cât și deserturi delicioase.

O zi de relaxare costă în zona Palm 80 de lei/persoană sau 49 de lei, 3 ore. La zona Elysium, unde sunt saunele, plus Palm costă 100 de lei toată ziua și între 69 și 79 de lei, 3 ore.

La Galaxy un adult plătește între 54 și 75 de lei, în funcție de timpul petrecut, iar un copil între 38 și 59 de lei.

Anul trecut, în perioada 14- 24 februarie, peste 6.000 de perechi au petrecut la complexul de wellness.

image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net