Distracţia de vacanţă te rupe la buzunar!

Ultima actualizare:

    Filmele 3 D sunt favoritele  copiilor, mai ales dacă e  vorba de o animaţie cu  personajele lor preferate
Filmele 3 D sunt favoritele copiilor, mai ales dacă e vorba de o animaţie cu personajele lor preferate

A venit vacanţa cu trenul din Franţa! Dar şi cu cheltuieli serioase în buzunarele părinţilor, ar adăuga unii. Pentru că vremea nu prea „ţine” cu noi şi cu activităţile în aer liber, iată cât costă să-ţi distrezi copilul în vacanţă.

E vacanţă şi „piticii” sunt dornici de distracţie, dar, din păcate, până joi, nu prea vedem soare şi căldură, aşa că parcurile şi locurile de joacă în aer liber trebuie scoase din calcul. Unde îi putem duce pe copii să se relaxeze şi să uite de teme? Fie că e vorba despre film, piscină sau locurile de joacă special amenajate în mall-uri, părinţii trebuie să ştie să se pregătească cu bani „frumoşi”.

La film

Filmele de animaţie, dublate în limba română, sunt una dintre distracţiile preferate de vacanţă. Atenţie însă: când îi propuneţi aşa ceva copilului, trebuie să vă pregătiţi cu cel puţin 60 de lei. Un bilet întreg costă circa 20 de lei, iar unul redus, între 14 şi 17 lei. Cu siguranţă nu veţi rezista rugăminţilor celui mic de a-l răsfăţa cu popcorn sau nachos (minimum 10 lei) sau cu o jucărie în ton cu filmul (20 lei).

La piscină

Pe ploaia de afară, merge de minune o relaxare la piscină. La Therme, de exemplu, un adult şi un copil vor plăti 54 de lei distracţia pentru trei ore şi jumătate, iar dacă sunteţi o familie cu doi copii, veţi plăti în total 108 lei. Nu mai punem la socoteală şi o eventuală gustare, un dulce sau ceva de băut (minimum 20 lei de persoană). Avantajul este, însă, că aţi „umplut” toată ziua de vacanţă: după atâta înot şi ture pe tobogane, copilul nu va mai dori şi altă distracţie în afară de un desen scurt la televizor!

Locuri de joacă

Saltele gonflabile, joacă în bile, trambuline, spaţii speciale pentru alpinism. Toate aceste ”aventuri” de la locurile de joacă din mall-uri sau din alte centre comerciale fac deliciul copiilor, mai ales dacă aveţi inspiraţia să vă încurajaţi micuţul să-şi invite şi un prieten. În plus, în timp ce ei se joacă, puteţi face liniştit cumpărăturile pentru Paşte, de exemplu. Tarifele sunt foarte variate, în funcţie de zonă şi de mărimea şi dotarea locului de joacă: de la 10-20 de lei pe oră, până la 70-80 de lei pe zi (cu mai multe intrări în aceeaşi zi).

Expoziţie de fluturi tropicali vii

Până pe 30 aprilie, în premieră la Divertiland Playland, este deschisă o expoziţie unică de fluturi tropicali vii. Intrarea, pentru copiii între 1 şi 18 ani, este de 60 de lei, bebeluşii de până într-un an şi adulţii au acces gratuit. Expoziţia poate fi vizitată între orele 12.00-21.00. Copiii vor avea ocazia să interacţioneze cu speciile de fluturi expuşi, iar accesul în pavilionul special amenajat va fi permis în limita a şase persoane o dată.

Click! spune

Elevii sunt de ieri în vacanţa de Paşte, care durează până marţi, 3 mai. Cursurile semestrului doi vor dura până vineri, 24 iunie. Copiii din clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a vor avea testări de evaluare naţională, începând cu data de 23 mai. La clasele a XII-a, cursurile se termină pe 3 iunie 2016 (vor avea Bac-ul). Elevii de clasa a VIII-a termină şcoala pe 17 iunie 2016 (vor avea Capacitatea). 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net