Directorul Spitalului Județean Sibiu a demisionat chiar în timpul anchetei. Cum își motivează decizia

liliana-coldea.jpg

Liliana Coldea
Foto: Facebook

Liliana Coldea, directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, a demisionat miercuri din funcție, chiar în timpul anchetei efectuate de către Corpul de Control al Ministerului Sănăţii.

„Astăzi, 18 noiembrie 2020, la ora 12:52, a fost înregistrată demisia cu nr.19002/18.11.2020 a doamnei dr. Coldea Liliana din funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, din motive personale, începând cu data de 19.11.2020. Imediat ce vom emite dispoziția cu desemnarea unui manager interimar până la ocuparea postului prin concurs, o vom transmite presei”, au transmis reprezentanții Consiliului Județean Sibiu, potrivit Mediafax.

Directorul Spitalului Județean Sibiu a demisionat „din motive personale”, în timpul anchetei

Președintele Klaus Iohannis spunea despre situația de la Sibiu, cu o seară înainte, în contextul deciziei întârziate de a impune carantina, că „acolo lucrurile s-au mișcat prea încet”.

„Persoane cu putere de decizie au fost fie eliberate din funcție, fie au renunțat la funcție și cu siguranță se vor găsi alții care lucrează mai concret, mai aplicat și mai eficient”, a completat șeful statului, în conferința de presă de la Palatul Cotroceni.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu este principalul spital public care tratează sibienii adulţi cu COVID-19. Judeţul Sibiu rămâne pe primul loc în România cu cea mai mare rată de infectare, de 9 la mia de locuitori, potrivit Digi 24.

Loading...