Din nou sinistraţi! Zeci de case și gospodării inundate în Mehedinți

Ultima actualizare:

    Ploi căzute în Mehedinti au provocat noi inundaţii
Ploi căzute în Mehedinti au provocat noi inundaţii

Necazurile nu s emai sfârşesc pentru locuitorii din vestul ţării. A ploua azi, din nou, în Mehedinţi şi au fost inundate zeci de case.

Peste 30 de case și gospodării au fost inundate, miercuri dimineață, în mai multe localități din Mehedinţi, iar un copac s-a prăbușit peste o mașină, în Drobeta Turnu Severin, informează Mediafxa.

Apa provenită de la precipitațiile căzute în cursul nopții s-a acumulat în nouă beciuri și trei curți din localitatea Stignița, în șapte case și zece curți din localitatea Iablanița, dar și în șase curți din localitatea Podu Grosu.

Totodată, în cursul zilei de miercuri, un copac s-a prăbușit peste o mașină, pe Bulevardul Dunării din Drobeta Turnu Severin, în apropierea Gării din municipiu. Nu au fost victime, doar pagube materiale, dar copacul prăbușit a afectat reţelele de Internet și de electricitate din zonă.

Județul Mehedinți s-a aflat, miercuri dimineață, sub avertizare „cod galben” de ploi, valabilă timp de două ore, în intervalul 9.20 - 11.20.

Cod portocaliu de inundaţii în Timiş şi Caraş-Severin, până joi, la 16.00

Râurile din bazinele hidrografice Bârzava, Moraviţa, Caraş şi bazinul superior al râului Bega, din judeţele Caraş-Severin şi Timiş, vor fi sub „cod potocaliu” de inundaţii până joi la ora 16.00, informează Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărirea Apelor (INHGA).

În acelaşi interval, este „cod galben” pe râurile din bazinele hidrografice: Bega-bazin mijlociu, Timiş superior, Nera, Cerna (judeţele Caraş Severin şi Timiş), Drincea, Desnăţui (judeţele Mehedinţi şi Dolj), Jiu superior şi afluenţii Jiului din judeţele Hunedoara, Gorj, Mehedinţi şi Dolj, afluenţii Oltului mijlociu şi inferior din judeţele Gorj, Vâlcea, Argeş, Dolj şi Olt.

Totodată, de azi, de la ora 15.00, până joi dimineaţă, la ora 6.00, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale în unele bazine hidrografice mici din judeţele Arad, Bihor, Alba, Hunedoara, Sibiu, Braşov, Covasna, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Teleorman, Buzău, Vrancea şi Galaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net