Diana Șoșoacă, blocată de Facebook: „Doar eu și Trump mai avem contul blocat”

sosoaca.jpg

Dianei Șoșoacă i-a fost blocat contul de Facebook
Foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Rețeaua de socializare Facebook a blocat contul personal al senatoarei Diana Șoșoacă, care nu mai poate publica nimic vreme de 30 de zile, după ce aceasta a jignit o utilizatoare care o insultase.

Fosta senatoare AUR, Diana Șoșoacă, a declarat, joi, 25 februarie, la România TV, că i-a fost blocat contul de Facebook, amenințând că va acționa în instanță în acest sens. Avocatei i-a fost blocat contul după ce a jignit o alta utilizatoare a platformei, care la rândul său i-a adresat injurii calificate drept „inimaginabile” de Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, blocată de Facebook

„Am contul blocat de azi dimineață, doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre. În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal. Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește. Având în vedere că dânsă mă înjurase inimaginabil și eu am reclamat-o pe ea” , a declarat avocata.

Șpșoacă a anunțat că va da în judecată Facebook-ul pe motiv că nu ar fi normal să blocheze conturile politicienilor. Aceasta a adăugat că va folosi contul soțului și că își va face și alte două-trei conturi pentru a putea ține legătură cu urmăritorii săi.

Loading...