Deputatul Nicolae Păun a fost eliberat din arest

Ultima actualizare:

    Nicoale Păun a fost arestat preventiv pe 28 februarie
Nicoale Păun a fost arestat preventiv pe 28 februarie

Deputatul Nicolae Păun a fost eliberat, azi dimineață, din Arestul Poliţiei Capitalei. Asta după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, ieri, ca el să fie cercetat sub control judiciar.

Instanţa supremă a respins, ieri, ca nefondată, cererea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de prelungire a arestării preventive în cazul deputatului Nicolae Păun.

Acesta va fi cercetat sub control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, până la 25 iunie, inclusive.

Potrivit news.ro, la ieșirea din arest, Nicolae Păun a declarat că-i mulţumeşte lui Dumnezeu, pentru că este Săptămâna Mare, şi judecătorilor, pentru că au luat în considerare cererea sa şi au decis să îl pună în libertate.

Pe timpul controlului judiciar, magistraţii i-au impus deputatului Nicolae Păun să respecte o serie de obligaţii: să nu depăşească limita teritorială a României, să nu se apropie de învinuiţii sau inculpaţii, martorii ori experţii din prezenta cauză şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect, pe nicio cale.

Nicolae Păun a fost arestat preventiv în 27 februarie. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a respins, iniţial, marţea trecută, ca nefondată, contestaţia la măsura arestului.

Păun ceruse şi în 8 martie înlocuirea arestului preventiv cu măsura controlului judiciar, însă instanţa a respins şi atunci solicitarea.

Deputatul este acuzat că a folosit fonduri europene cu care au fost finanţate două programe privind integrarea romilor în alte scopuri decât cele declarate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net