Delir la Antena3! Cum au încercat să demonstreze că nu pot încăpea 300.000 de oameni în Piața Victoriei

main.jpg

antena3 proteste victoriei
În emisiunea „La Ordinea Zilei”, prezentatorii și invitații le-au spus telespectatorilor să calculeze singuri câți protestari au fost și să nu mai creadă alte televiziuni
Foto: captură A3

Un episod comic a avut loc luni seară (6 februarie), la Antena 3. Dana Grescu, Bogdan Chiriac și Răzvan Dumitrescu au vrut să le arate telespectatorilor că este imposibil, în viziunea lor, ca 300.000 de oameni să încapă în Piața Victoriei, deși din imaginile surprinse cu dronele se vede clar că mulțimea era întinsă și pe bulevardele Kisselef, Aviatorilor, Iancu de Hunedoara și Lascăr Catargiu.

Prezentatorii au desenat un pătrat în platoul emisiunii în care au intrat Bogdan Chiriac, Dana Grecu și Răzvan Dumitrescu, încercând să demonstreze că manifestanții de duminică (5 februarie) au fost mult mai puțini decât crede lumea. 

razv.jpg

proteste antena 3
Răzvan Dumitrescu i-a invitat pe Dana Grecu și pe Bogdan Chiriac într-un pătrat
Foto: captură A3

 

Protestele de duminică au setat un nou record: 300.000 în București și 300.000 în celalte orașe ale țării. Antena 3 și RTV au fost televiziunile care au încercat să demonteze aceste cifre, spunând ba că nu au loc mai mult de 2 oameni pe metrul pătrat, ba că dacă au fost atât de mulți oameni au fost plătiți de multinaționale, de Soroș sau de agenturi străine. 

„Nu dau cifre pentru că dumneavoastră puteți afla singuri câți oameni încap. Uitați, încăpem, dar nu ne mai mișcăm. Deci, puteți singur să estimați câți oameni ar putea să intre în Piața Victoriei”, le-a spus Răzvan Dumitrescu telespectatorilor Antenei 3.  

Realizatorul emisiunii le-a spus oamenilor din fața televizorului să facă singuri un mic experiment ca să descopere câți protestatari ar fi fost, de fapt, în fața Guvernului: „E foarte ușor, în zilele noastre, să faceți un astfel de experiment și să vă dați singuri seama de adevăr”.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1