Defecțiune. Cardul de sănătate nu funcționează

card_sanatate.jpg

card sanatate medic familie
Sistemul informatic pentru cardul de sănătate este defect
Citeste tot despre: 

Medicii de familie nu pot accesa sistemul informatic pentru cadrul de sănătate. S-a defectat, iar reprezentanții Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) au anunțat că au identificat o problemă tehnică.

Cardul naţional de sănătate continuă să le dea bătăi de cap medicilor şi pacienţilor, informează antena3.ro. Reprezentanţii CNAS au anunţat că au identificat o problemă în funcţionarea cardului de sănătate şi că cel mai probabil în cursul zilei de luni, 15 februarie, vor remedia situaţia. Până atunci însă serviciile medicale vor lucra în modul off-line, adică exact cum lucrau înainte de implementarea proiectului.

În 72 de ore de la remedierea problemei, medicii vor fi nevoiţi să încarce în platforma sistemului serviciile pe care le-au oferit în timpul în care nu a funcţionat cardul de sănătate.

Nu este pentru prima dată când medicii de familie s-au plâns de sistemul informatic. Aceştia au făcut şi un memoriu către Avocatul poporului în care au cerut ajutor pentru rezolvarea situaţiei.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1