Declaraţia lui Klaus Iohannis despre atacul terorist din Franţa

iohannis.jpg

klaus iohannis
Klaus Iohannis condamnă atacurile teroriste de la Paris
Foto: arhiva personală

Preşedintele României condamnă atacurile teroriste de la Paris şi îşi exprimă solidaritatea cu cetăţenii francezi. Şeful de stat va participa duminică la un marş de protest pe străzile capitalei Franţei.

Şeful statului nu a rămas indiferent la ceea ce se întâmplă în aceste zile la Paris. Klaus Iohannis a transmis un mesaj pe contul său de facebook tuturor cetăţenilor francezi afectaţi de tragedie. 

"În fața atacurilor barbare care au avut loc în Franța, Europa și întreaga lume liberă își arată unitatea și solidaritatea. Gândurile și inimile noastre au fost alături de cetățenii francezi de la începutul acestor atacuri. Prezența alături de ceilalți șefi de stat și de guvern la Paris va da un semnal ferm al dorinței de implicare a României în lupta împotriva terorismului și a extremismului de orice fel.

Prin participarea la acest marș împotriva urii și a violenței condamnăm nu doar atacurile asupra redacției săptămânalului Charlie Hebdo, ci și antisemitismul care a condus ieri la alte crime într-un magazin evreiesc din Paris", a scris Klaus Iohannis într-un mesaj pe pagina lui oficială de socializare.

Niciodată străzile Parisului nu au fost mai nesigure ca în ultimele trei zile. Întreaga planetă a urmărit cu sufletul la gură atacurile mortale ale celor trei terorişti care după ce au ucis 12 persoane în redacţia publicaţiei „Charlie Hebdo” au ţinut o întreagă ţară în teroare. Fraţii Said şi Cherif Kouachi, prietenul lor, Amedy Coulibaly, susţinuţi de mai mulţi complici au adus Jihadul în Europa. Cei trei au fost ucişi după 54 de ore.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • charlie hebdo atentate paris teroristi

    Anunțul că cei trei teroriști care au îngrozit Parisul în ultimele trei zile au fost uciși nu pune capăt problemelor. Din păcate, sunt semne că nenorocirile se vor ține lanț în continuare, și nu doar în Europa, ci și în America...

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1