De Ziua Tineretului, Gabriela Firea a umblat la pozele din liceu. Așa nu ai mai văzut-o până acum

gabriela-firea.jpg

Gabriela Firea absolvit Liceul Industrial nr. 1 Bacău
foto: arhivă personală

Pe 2 mai se sărbătorește Ziua Națională a Tineretului, așa că primarul Capitalei, Gabriela Firea, a avut motiv să caute în albumul cu fotografii. Ea a pus pe conturile sociale câte fotografii din perioada în care era elevă la Bacău, iar fanii virtuali nu au contenit cu complimentele.

Gabriela Firea, primar al municipiului București din iunie 2016, a absolvit Liceul Industrial nr. 1 din Bacău și Facultatea de Litere a Universității din București, specializarea Științele Comunicării. Ulterior, a continuat cu pregătirea postuniversitară și academică la Academia de Studii Economice. Alături de un mesaj dedicat tinerilor, Firea a pus azi pe Facebook câteva imagini din perioada celor mai frumoși ani, anii de liceu.

gabriela-firea_2.jpg

Gabriela Firea, în adolescență
foto: Facebook

 

"Tinerii sunt cei care mișcă lumea cu entuziasmul lor. Aproape tot ce e posibil în tinerețe e pus la îndoială când devii matur. Curajul unui tânăr doboară munți de prejudecăți. Vrem o lume mai bună? Să-i încurajăm pe tineri să fie ei înșiși. Și să nu uităm niciodată că am fost ca ei. Cu cât ne păstrăm mai mult aprinsă flacăra tinereții în suflet, cu-atât putem înainta în viață fără spaime. Când ne e cel mai greu, să ne gândim cât de ușor părea totul la început de drum. La multi ani, tineri, oriunde v-ați afla! La mulți ani tuturor tinerilor cu inima și gândul!", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

96117988_3156242627771856_8317259002551468032_n.jpg

Gabriela Firea s-a născut la Bacău, pe 13 iulie 1972
foto: Facebook

Ar fi putut deveni stewardesă

Într-un interviu acordat revistei "Formula AS", Gabriela Firea a făcut câteva dezvăluiri despre perioada liceului. “Unii s-au apucat de fumat sau au debutat foarte devreme în viața sexuală, eu m-am înscris la Liceul de Aviație și am participat și la tabere de parașutism. După terminarea liceului, aș fi putut urma niște cursuri, după care aș fi fost automat angajată ca stewardesă. Dar n-am vrut, pentru că n-am fost fascinată de meseria asta".

95759522_3156242664438519_3752927025787043840_o.jpg

Gabriela Firea, alături de colegii ei
foto: Facebook

gabriela-firea-florentin-pandele.jpg

Gabriela Vrânceanu Firea s-a căsătorit cu Florentin Pandele în septembrie 2010 și au doi copii - David Petru (2012) și Zian Mihail (2015)

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Gabi Firea a adus pe lume prin cezariană un băiețel de 3,630 kg și 52 cm, astăzi, 20 mai, la maternitatea Regina Maria din Capitală. Bebeluşul se numește Petru David şi a luat nota maximă la naştere, 10.

  • Zâmbind și dansând. Așa i-au suprins, sâmbătă seară, toate aparatele de fotografiat pe Florentin Pandele și pe Gabriela Firea, la nunta lor de la Palatul Știrbey Vodă. Din fotografii nu lipsesc nașii Gigi Becali și soția, domnișoara de onoare Simona Gherghe, dar nici colegii de la Antena ai Gabrielei: Mircea Badea, Alessandra Stoicescu ori Oana Frigescu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1