De ce ar trebui să vă cumpărați un uscător de rufe independent

Ultima actualizare:

    Sursă foto: Unsplash.com
Sursă foto: Unsplash.com

Sunteți un fan al uscătoarelor de rufe independente? Sau sunteți de părere că o mașină de spălat cu uscător își face treaba destul de bine? Opiniile cu privire la uscătoarele de rufe, față de mașinile de spălat cu uscător par să varieze, dar investiția într-un uscător de rufe independent are beneficiile sale. Iată de ce.

Capacitate de uscare

Pentru început, este o mașină specializată, care tinde să fie mai eficientă, în general, decât o mașină concepută atât pentru spălare, cât și pentru uscare.

Cantitatea de rufe la care îi poate face față un uscător independent este, în general, mai mare decât a unei mașini combinate. Deși este posibil să spălați o încărcătura normală în mașină, pentru a beneficia la maximum de capacitățile de uscare, este posibil să fie necesar să îndepărtați o parte din rufele umede, înainte de a le putea usca pe restul.

De fapt, unele mașini combinate sunt capabile să usuce eficient doar jumătate din cantitatea pe care o pot spăla. Deci, dacă nu folosiți două cicluri de uscare (care costă mai mult și consumă mai multă energie), rămâneți cu o parte din rufe umede.

Probleme de răcire

Imediat după capacitatea de uscare a unui uscător de rufe, apar probleme legate de răcire. Un uscător de rufe independent bun este proiectat pentru a avea o funcție eficientă de răcire. Aceasta înseamnă că, până când deschideți ușa și scoateți rufele uscate, acestea sunt reci.

În schimb, în cazul multor mașini de spălat cu uscător, când ciclul de uscare se oprește, veți observa adesea că hainele dvs. sunt încă foarte calde, atunci când le scoateți. Da, articolele dvs. se vor simți confortabile și calde la atingere într-o zi rece, dar acest lucru indică faptul că funcția de răcire a mașinii nu este la fel de eficientă.

Timpi de uscare mai rapizi

Datorită tamburului mai mare, un uscător de rufe independent este capabil să usuce articolele la o rată mult mai rapidă decât o mașină de spălat cu uscător.

În plus, întrucât există mai mult spațiu în interiorul tamburului, articolele sunt mai puțin susceptibile să iasă încrețite. Așadar, există mai multe șanse să nu fie nevoie să le călcați, ceea ce, din punctul nostru de vedere, este un bonus important.

Spaţiu

Când vine vorba de două mașini într-o casă mică, spațiul poate fi o problemă. Totuși, există soluții care pot ajuta la depășirea restricțiilor de spațiu și vă pot oferi avantajul de a avea atât o mașină de spălat, cât și un uscător de rufe.

De exemplu, un uscător de rufe poate fi așezat deasupra unei mașini de spălat (asigurați-vă că montajul este realizat într-un mod sigur) sau poate fi instalat într-un garaj sau într-un dulap de sub scări.

Am întâlnit chiar și câteva cazuri în care oamenii au scos cada din baia lor și au instalat un duș - lăsând spațiu în baie pentru un uscător de rufe (dacă nu doriți să fie aparent, acesta poate fi ascuns într-un dulap încorporat).

Tehnologie

În cele din urmă, merită luată în considerare tehnologia implicată în fiecare mașină. Un uscător de rufe beneficiază de faptul că este dedicat unui singur tip de funcție - uscarea - iar tehnologia și capacitățile mașinii reflectă acest lucru.

Deși mașinile de spălat rufe sunt în prezent mai avansate, deoarece există două tipuri principale de tehnologie implicate, partea de uscare poate fi mai puțin sofisticată decât a unui uscător de rufe independent. De exemplu, poate avea mai puține setări.

Nu se poate nega faptul că mașinile combinate de spălare și uscare au cu siguranță scopul lor și, dacă nu aveți de spălat și uscat mai multe încărcături, își fac treaba bine. Dar, dacă aveți multe de spălat și uscat sau doriți să beneficiați de posibilitatea de a vă usca mai multe deodată, lipsa unui uscător de rufe separat poate fi frustrantă.

Deci, dacă sunteți în căutarea unei mașini noi, merită cu siguranță să cântăriți avantajele și dezavantajele și să vedeți care ar putea satisface mai bine nevoile dvs. Un uscător de rufe independent poate reprezenta o investiție, dar v-ar putea economisi mult timp și bătăi de cap, pe termen lung.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net