David Cameron, moment de reculegere la clubul Colectiv

cameron.png

David Cameron a venit în România într-o vizită oficială
Foto: Arhiva personală

Premierul Marii Britanii David Cameron a venit miercuri (9 decembrie) într-o vizită oficială la Bucureşti, unde s-a întâlnit cu prim-ministrul Dacian Cioloş, în jurul orei 15. Cameron a mers şi la clubul Colectiv, acolo unde a ţinut un moment de reculegere.

David Cameron a mers la Clubul Colectiv, unde un incendiu de pe 30 octombrie a ucis 60 de oameni. Premierul Marii Britanii a pus lumânări în faţa clubului şi a ţinut un moemnt de reculgere în memoria victimelor. El s-a oprit şi în faţa fotografiilor celor 60 de tineri care au murit, expuse în faţa Colectiv. 

Cameron a stat în jur de 10 minute şi nu a dat nici o declaraţie la faţa locului. 

cameron_colectiv1.jpg

David Cameron s-a oprit la clubul Colectiv, unde a depus lumânări în memoria victimelor
Captură Digi 24

Premierul britanic este familiarizat cu tragedia din Bucureşti: el a fost rugat personal de un medic englez să trimită ajutor în România. Atunci, mai mulţi doctori englezi au venit în ţara noastră pentru a ajuta în tratarea victimelor. În plus, nouă pacienţi au fost tranferaţi în Marea Britanie, din păcate trei au murit. 

După vizita la Colectiv, Cameron a plecat la Palatul Cotroceni, unde s-a întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis. Vizita oficială a premierului britanic are loc cu puţin timp înaintea Consiliului European de iarnă care are loc la Bruxelles, în perioada 17-18 decembrie, şi în care se va discuta despre problema migranţilor. Săptămâna trecută, premierul britanic a făcut o vizită şi în Bulgaria.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • cameron premier iohannis prsedinte vizita

  Prim-ministrul britanic David Cameron vine miercuri în vizită la Bucureşti, urmând să fie primit de preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni şi să aibă convorbiri, la sediul Guvernului, cu premierul Dacian Cioloş.

 • david cameron club colectiv

  Marea Britanie vine în sprijinul persoanelor rănite în incendiul de la clubul Colectiv. Un medic britanic, specializat în arsuri, a ajuns deja la București. Specialistul a apelat și la un parlamentar pentru a solicita mai mult sprijin din partea guvernului Regatului Unit. Solicitarea făcută de doctorul englez a fost auzită de către premierul britanic, care a reacționat imediat.

 • isis marea britanie raiduri aeriene

  Avioanele de vânătoare Tornado ale Forțelor Regale britanice au efectuat primele raiduri împotriva unor poziții ale grupării Stat Islamic în Siria, joi (3 decembrie), la numai câteva ore după ce Parlamentul a aprobat atacurile cu 397 voturi pentru și 223 împotrivă.

 • david cameron club colectiv

  Premierul britanic David Cameron a susţinut în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate marţi, 10 noiembrie că doreşte o UE mai flexibilă şi a specificat că acest lucru se poate face prin patru paşi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1