A dat regatul din Laponia pe camera de hotel. Vezi unde doarme Moș Crăciun

1._mmmos_craciun.jpg

mos craciun, laponia, romania
Moș Crăciun va ajunge în România în seara de Ajun la ora 22.00

Veste bună pentru cei mici! Moș Crăciun a lăsat regatul din Laponia și a venit în România ca să se întâlnească cu ei. Îi așteaptă până pe 22 decembrie la Santa Claus Kingdom, din Pipera.

Cel mai îndrăgit bătrânel din lume a venit tocmai din Finlanda ca să se întâlnească cu prichindeii din România. Are barba albă ca omătul și lungă de 70 cm.

Este Moș Crăciun, care stă la 2.500 de kilometri de Bucureşti, alături de doamna Crăciun şi de ajutoarele sale de nădăjde.

mos craciun, laponia, casaZoom
Așa arată acasa Moșului din Laponia
Casa lui este în Korvatunturi, un orăşel din Finlanda, aflat la 200 de km de cercul polar. Acolo sunt acum minus 30 de grade Celsius, iar stratul de zăpadă măsoară un metru.

Din regatul său de cleștar acesta a aterizat cu avionul în Capitală și de aici s-a cazat ca tot omul de rând la hotel.

mos craciun, laponia, aeroport, romaniaZoom
Simpaticul bătrânel a aterizat miercuri seară pe Aeroportul ”Henri Coandă”
Îi place în țara noastră, pentru că nu este nici pe departe la fel de frig ca la el și va poposi aici până pe 22 decembrie. Simpaticul cu plete dalbe poate fi vizitat de de cei mici la Santa Claus Kingdom, deschis la Divertiland, în Pipera.

“Sunt foarte bucuros să fiu prezent pentru a patra oară în Romania. Copiii de aici sunt foarte calzi și primitori și îmi trimit mereu multe scrisori. De aceea, abia aștept să revin la ei în fiecare an”, a declarat autenticul Moș Crăciun.

mos craciun, laponia, romania, hotelZoom
Moș Crăciun este cazat la Hotel Caro
Santa Claus Kingdom este deschis zilnic până la ora 21.00, inclusiv în Ajunul Crăciunului și în a doua zi de Crăciun, dar și în ultima zi a anului.

Intrarea începe de la 25 de lei și include accesul la toate spectacolele și atracțiile din Regat, dar și la echipamentele specifice sporturilor de iarnă.

Pentru mai multe detalii, accesați www.santaclauskingdom.ro și pagina de Facebook Santa Claus Kingdom.

 

 

 

loading...
Loading...