Dan Diaconescu, din pârnaie, pe Litoral?

Ultima actualizare:

Fostul boss al OTV, Dan Diaconescu, a fost văzut pe Litoral în weekendul trecut. Cum este posibil dacă el ar trebui să se afle după gratii, după ce a fost condamnat la cinci ani și șase luni în închisoare. Se pare că a DD a fost răsplătit cu câteva zile libere pentru bună purtare.

Condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare, Dan Diaconescu a ieşit din Penitenciarul Jilava, acolo unde îşi ispăşea pedeapsa, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să-şi strângă în braţe fiica şi iubita, scrie cancan.ro. Aceeași sursă a aflat că fostul otevist nu a fost eliberat condiţionat, ci a primit o permisie pentru bună purtare.

Dan Diaconescu a fost încarcerat în 2015, iar de atunci nu a dat nici un interviu. Potrivit surselor cancan.ro, DD a avut un comportament ireproşabil după gratii şi nu a creat probleme, motiv pentru care a şi fost recompensat.

Click! spune

Fostul patron al OTV a fost condamnat definitiv la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea. Dan Diaconescu a fost ridicat de poliţişti de acasă, în 4 martie 2015, şi scos pe uşă cu cătuşele la mâini.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net