Dacian Cioloş mănâncă la ofertă! Cât a costat meniul

ciolos.jpg

Cei doi comeseni au plecat mulţumiţi după două ore petrecute în restaurant
Foto: Mihai Ionescu

Există persoane care nu-şi schimbă modul de viaţă nici când ocupă poziţii înalte, nici când viaţa îi aduce înapoi printre oamenii de rând.

Fostul premier Dacian Cioloş face parte din această categorie, iar reporterii Click! l-au descoperit zilele trecute potolindu-şi foamea la un restaurant de fiţe din Bucureşti al unei celebre patiserii din Franţa. Alegerea lui Dacian Cioloş nu este surprinzătoare pentru că el este de formaţie inginer agronom, fost comisar european pe agricultură, specializat la Bruxelles şi Paris.

la-masa.jpg

Cioloş şi amicul său au mâncat ciorbă şi felul doi

 

În plus, acasă, bucătăria francofonă îi este familiară şi pentru că nevasta este născută în ţara care l-a dat lumii pe Voltaire. Potrivit martorilor, econom din fire, el a sosit în localul de pe bulevardul Aviaţiei, într-o perioadă în care stabilimentul îşi atrage clienţii cu un prânz la ofertă. Meniul ales a inclus ciorbă, felul doi şi desert şi a costat undeva la 39 de lei. Întotdeauna o persoană discretă, Dacian Cioloş este dovada că poţi fi boier fără a epata, poţi impune respect fără a face paradă de bani sau funcţii, doar din priviri. Nimeni nu l-a deranjat, nimeni nu l-a tras de mânecă, dar lumea l-a privit şi i-a zâmbit.

meniu.jpg

Meniul zilei costă 39 de lei

 

Nu de puţine ori, până să fie obligat de SPP să respecte regulile de protocol, Dacian Cioloş, care a fost prim-ministru al României din noiembrie 2015 şi până în decembrie 2016, a fost surprins cu metroul sau zburând cu avioane low-cost.

Loading...

Citește și