Cumplit: a scăpat drujba din mâini şi a suferit tăieturi la gât!

elicopter.jpg

accident, hunedoara
Tânărul de 19 ani a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Judeţean din Timişoara
Foto: ISU Hunedoara
Citeste tot despre: 

Accident îngrozitor în Hunedoara. Un tânăr de 19 ani a fost transportat luni în stare gravă la spital, în urma unui accident suferit într-o livadă din satul Ursici.

Bărbatul folosea un motofierăstrău cu care toaleta copacii. Într-un moment de neatenţie, tânărul a scăpat din mâini drujba aflată în funcţiune. Motofierăstrăul i-a produs tăieturi adânci la nivelul gâtului şi al feţei, iar sătenii din Ursici au sunat imediat la 112.

Două echipaje de pompieri şi paramedici au răspuns apelului de urgenţă. „Salvatorii au reuşit oprirea sângerării şi au stabilizat victima. Rănitul, conştient şi cooperant, a fost transportat cu ambulanţa până în comuna Boşorod, pe terenul de fotbal, de unde a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara”, spune Anemona Doda, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

 

Loading...

Citește și

  • Strada Cicoarei, din Craiova, a devenit punct de atracţie pentru locuitorii oraşului. Oamenii vin să vadă copacii scluptaţi de un inginer silvic, care a creat, doar cu ajutorul unei drujbe, adevărate opere de artă în faţa porţii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1