Cum va fi vremea pe 27 septembrie, în ziua alegerilor locale 2020. Prognoza meteo de duminică

Ultima actualizare:

    În ziua votării va fi cald pentru această perioadă a anului, dar va ploua ușor pe alocuri
În ziua votării va fi cald pentru această perioadă a anului, dar va ploua ușor pe alocuri

Vremea pe 27 septembrie, în ziua alegerilor locale 2020, se anunță frumoasă și caldă pentru această perioadă a anului, chiar dacă, pe alocuri, vom avea parte de ploi de scurtă durată și o atmosferă mai răcoroasă dimineața și seara.

Meteorologii anunță pentru weekendul 25-27 septembrie 2020 vreme în general frumoasă. În prima zi a intervalului, temperaturile vor scădea ușor în jumătatea de nord-vest a teritoriului, însă valorile termice se vor situa în limitele normale ale perioadei. În ziua alegerilor locale, vremea se va menține frumoasă, caldă, cu cer senin, temperaturi ridicate în sud-estul țării, ușor mai coborâte în vest și normale pentru acest interval în restul regiunilor. Se anunță câteva ploi de scurtă durată în centru, vest și la munte, însă cantitățile de precipitații se vor încadra în limitele normale ale perioadei. 

Vremea în ziua alegerilor locale 2020. Dobrogea și Bărăgan 

În zona Dobrogei și a Bărăganului vor fi semnalate înnorări şi ploi de scurtă durată, neînsemnate cantitativ, iar vântul va avea unele intensificări. Temperaturile vor atinge maxime de 22 de grade Celsius.

Moldova sudică și Muntenia

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, aşteptam înnorări temporare şi ploi slabe. Vântul se înteţeşte, dar temperaturile vor fi comparabile cu cele înregistrate zilele trecute. Va fi cald. 

Nordul Moldovei și Bucovina

În nordul Moldovei şi în Bucovina norii vor fi mai numeroşi vor aduce ploi temporare. După prânz termometrele vor indica cel mult 26 de grade Celsius.

Nordul Transilvaniei și Maramureș

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş se anunţă înnorări, dar şi perioade cu soare. Doar în zonele de munte mai apar câteva ploi. Temperaturile cresc uşor şi vor ajunge până la 26 de grade.

Prognoza meteo în vestul și sud-vestul țării 

În vestul țării, vremea se face frumoasă, atmosfera va fi însorită, iar maximele termice cresc până la 29 de grade Celsius. Și în sud-vest va fi soare şi o atmosferă plăcută. Tendinţa de încălzire se păstrează şi aici, iar maximele urcă spre 26 de grade.

Vremea la București 

Şi în ţinuturile sudice se arată soarele, iar ploile apar doar sporadic. Vântul va avea unele intensificări, iar temperaturile vor atinge maxime de până la 23 de grade în Lunca Dunării. În Bucureşti, duminică vremea va fi în general frumoasă. Maximele din termometre vor indica 23 de grade Celsius, iar minimele vor fi de 12 grade. Vântul va sufla activ cu o viteza de 23 de km/oră. 

Vremea la munte

Vremea pe 27 septembrie, în ziua alegerilor locale 2020, aduce în Carpaţii Orientali şi în estul Meridionalilor câteva ploi neînsemnate cantitativ, iar vântul va avea intensificări doar pe creşte.

image
image
image
image
image
image
pensionar jpg
bebelus jpg
istoria otopeni jpg
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net