Cum va fi vremea de 1 Mai

Ultima actualizare:

    Vremea de sărbători va fi ploioasă și puțin mai rece, dar se va situa în limitele normale ale perioadei
Vremea de sărbători va fi ploioasă și puțin mai rece, dar se va situa în limitele normale ale perioadei

Cum va fi vremea de 1 mai? Se anunță ploi și temperaturi mai scăzute, spun meteorologii, deși ne aflăm în limitele obișnuite ale acestei perioade. Căci, după valul de frig și după ninsorile din ultimele zile, vremea intră într-un ușor proces de încălzire.

Vremea se încălzește și va fi apropiată de normalul lui aprilie, transmite ANM, cu excepția ultimelor zile ale lunii și a primelor zile din mai, când va fi mai frig. Potrivit estimărilor meteo pe următoarele 4 săptămâni, de paște și de 1 Mai va ploua mult mai mult decât media multianuală în unele zone ale țării.

Vremea în săptămâna 12-19 aprilie

În săptămâna 12 – 19 aprilie, temperaturile vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, dar cu posibilitatea unei abateri termice ușor pozitive, local în nord-est. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar cu posibilitatea unui deficit local în zonele montane.

Săptămâna 19-26 aprilie

Pentru săptămâna 19 – 26 aprilie, meteorologii estimează că temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în jumătatea vestică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

În săptămâna 26 aprilie – 3 mai, temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, local posibil ușor mai coborâte. Vremea de 1 mai va fi, așadar, mai rece față de anii trecuți. Regimul pluviometric va fi în general excedentar în regiunile extracarpatice și local în cele centrale și la munte, dar mai ales în cele nord-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 3-10 mai 

În săptămâna 3 – 10 mai, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor putea fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar local cu o tendință deficitară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net