Cum va arăta Elena Udrea în închisoare. Când mănâncă, cum se machiază

making-of-1.jpg

Elena Udrea arest farduri
Elena Udrea va avea voie să-și ia în arest doar câteva articole de îngrijire personală
foto: Click!

Elena Udrea, reţinută 24 de ore în dosarul Microsoft, şi-a petrecut noaptea de marţi spre miercuri în arestul Poliţiei Capitalei, departe de camerele de luat vederi ale jurnaliştilor. Fostul ministru al Turismului va fi prezentat miercuri judecătorilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie cu propunerea de arestare preventivă.

Până să ajungă în faţa magistraţilor, unde îşi va susţine sau nu nevinovăţia, Elena Udrea va avea parte de un program lejer în arestul Poliţiei Capitalei, informează Adevărul.ro.

Mai exact, ea se va trezi la ora şase dimineaţa, va putea lua micul dejun undeva în jurul orei opt, iar după masă va avea chiar posibilitatea să facă o mică plimbare, ce-i drept, doar în curtea instituţiei. După-amiază, ea va avea parte de masa de prânz, nu mai târziu de ora 14.00, iar apoi, până la ora 17.00, va putea să participe la activităţi de recreere. Spre finalul zilei, în intervalul 17.30 – 18.30, va fi servită cina, iar la 22.00 se va da stingerea.

Ce-și poate lua Elena Udrea în închisoare

cc-elena_udrea.jpg

Elena Udrea arest farduri
La ieșirile în public, Elena Udrea ieșea în evidență cu câte o geantă scumpă
foto: Click!

 

Însă, până la această oră, Elena Udrea va afla dacă cererea procurorilor DNA privind arestare preventivă pentru 30 de zile a fost sau nu aprobată de judecători. În cazul în care fosta candidată la președinția României va fi arestată, ea va putea să îşi ia în spatele gratiilor un pachet care va include bunuri pentru igienă personală (săpun, şampon, pastă de dinţi etc.), precum şi bunuri personale (schimburi, pijamale, papuci etc.). De asemenea, în cazul arestului preventiv, ea va avea posibilitatea să primească o vizită pe săptămână din partea familiei, însă oricând din partea avocatului ei.

Elena Udrea, în închisoare din cauza dosarelor Microsoft şi Gala Bute

elena_udrea_catuse_dna_zambet.jpg

elena udrea catuse dna
Elena Udrea și-a mascat drama cu un zâmbet
Foto: Mediafax

 

Elena Udrea a fost reţinută marţi seara pentru 24 de ore, după ce a fost citată de procurorii DNA, în urma avizelor aprobate de Camera Deputaţilor privind urmărirea penală, reţinerea şi arestarea preventivă a fostului ministru, în dosarele Microsoft şi Gala Bute.

Potrivit DNA, fostul ministru al Turismului a fost reţinut pentru trei fapte de trafic de influenţă - în legătură cu încheierea şi derularea acordului cadru de licenţiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente şi a actelor adiţionale la acestea, în legătură cu derularea contractului e-România şi în legătură cu pretinderea şi primirea a 500.000 de euro -, precum şi pentru spălare de bani, scrie Mediafax.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1