Cum se simte Cristian Ţopescu după prima noapte la Terapie Intensivă

cristian-topescu-pag.-5.jpg

Cristian Ţopescu a împlinit 81 de ani în martie

Veşti încurajatoare vin de la Spitalul Elias, unde ieri a fost internat fostul comentator sportiv Cristian Ţopescu. Omul de televiziune este în continuare la secţia de Terapie Intensivă pe fondul acutizării unor probleme mai vechi de sănătate, dar starea lui de sănătate s-a mai ameliorat. El a suferit recent o criză de diabet zaharat decompensat, dar medicii spun că după ce i-a fost administrat tratament Cristian Ţopescu a început să se simtă un pic mai bine. Fiica şi soţia sunt alături de el la spital pentru a se asigura că va depăşi aceste momente delicate.

Cristian Ţopescu se află de marţi de la prânz la Spitalul Elias din Capitală, unde medicii îi fac mai multe investigaţii pentru a determina ce îl supără pe fostul comentator sportiv. El a fost transportat în stare gravă la unitatea medicală după o criză de diabet decompensat, boală de care suferă de ceva vreme, dar se pare că el avea şi alte suferinţe. "Cristian Ţopescu este conştient şi are o evoluţie uşor favorabilă faţă de ziua precedentă. Este supus altor investigaţii medicale, inclusiv un computer tomograf, şi va rămâne în continuare internat cel puţin câteva zile", a declarat pentru Click! Silvius Negoiţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias. 

Fostul comentator sportiv are 81 de ani şi nu este cel mai cooperant pacient al medicilor de la Elias, fiind şi el îngrijorat de problemele medicale pe care le are, motiv pentru care nu le-a explicat doctorilor cu exactitate ce îl deranjează. Omul de televiziune este îngrijit la spital de fiica Cristina Ţopescu şi soţia Christel Ungar Ţopescu, cele două femei din viaţa lui cerând de altfel medicilor să se ocupe personal de relaţia cu presa în aceste momente.

Într-una din ultimele sale apariţii publice, de la finele anului trecut, fostul comentator parcă simţea că nu mai este în puteri. El a spus la lansarea volumului interviu "La microfon, Cristian Topescu", semnat de Horia Alexandrescu, că nu va mai fi subiectul altei cărţi.   

Loading...
 
 

Citește și