Cum a scăpat un buzoian de cei care urinau sub balconul lui

nkilonjn.jpg

buzoian gard sarma ghimpata nevoi
Ion Șerban buzoianul care a instalat un gard pentru a ține la distanță pe cei care își fac nevoile în fața geamului său
Foto Adevărul

Deranjat de faptul că zilnic călătorii unei stații auto din apropiere își făceau nevoile chiar sub geamul său, un buzoian a găsit o soluție ingenioasă de a-i ține la distanță. El a montat un gard din sârmă ghimpată prin care a împrejmuit spațiul verde din fața blocului. Primăria însă l-a somat pe locatar să înlăture improvizația deoarece aceasta poate pune în pericol viața trecătoruilor pentru că ocupă jumătate din trotuar.

Ion Șerban, un buzoian pensionar, a intrat în atenția tuturor după ce a montat un gard din sârmă ghimpată pentru a-i ține la distanță pe cei care își fac nevoile în fața ferestrei sale, relatează Adevărul.ro. Terenul îngrădit cu gard de sârmă ghimpată, se află în apropierea zonei centrale a oraşului, la intersecţia Unirii cu Transilvaniei.
Nemulțumirea sa se manifestă față de toți cei care de prea mult timp îi aruncă gunoaie și mai ales, își fac nevoile în fața balconului său, în condițiile în care acesta locuiește la parter.

Inițial, omul a montat un gard din plasă sudată  pentru a proteja un spațiu verde unde a plantat flori, toate din propria cheltuială. Acestea nu i-au oprit pe cetățenii mai puțin civilizați care au continuat să își bată joc de spațiul amenajat de pensionar. A mai încercat să monteze camere de supraveghere și chiar a pus două plăcuțe prin care avertiza că acolo este un obiectiv protejat de Primărie. Totul a fost însă degeaba.

jbbhbj.jpg

buzoian gard sarma ghimpata nevoi
Inițial, omul a montat un gard din plasă sudată
Foto Iulian Bunilă/Adevărul

”Când m-am mutat în acest spaţiu, am găsit munţi de gunoaie, saci de gunoi. Nu ştiu de unde provin aceşti saci de gunoi. Iar măsura a fost în felul următor: m-am deplasat la primărie în repetate rânduri, am făcut cerere, pentru ridicarea acestui gard, mi-au aprobat, am scris şi la Mediu, am scris şi la Protecţia Consumatorului unde mi-au zis că nu e problema dânşilor, am sunat şi la Poliţia Locală. Am pus gazon, să aibă al aspect, am pus trandafiri, dar degeaba. Sunt autobuze de la munte, opresc în staţie şi călătorii găsesc aici refugiu”, a declarat Ion Şerban.

Din acest motiv, pensionarul a montat la o distanță de o jumătate de metru de gardul din plasă sudată, un alt gard din sârmă ghimpată, dar care este destul de periculos, mai ales pentru copii. Când polițiștii au observant improvizația, i-au cerut pensionarului să o demonteze, acesta din urmă alegându-se doar cu promisiunea că vor avea mai multă grijă de salubritatea acelui spațiu.
 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...
 
 

Citește și

  • amputare penis buzoian

    Un bărbat a depus plângere penală împotriva şefului Secţiei de Nefrologie a Spitalului Judeţean Buzău, susţinând că, în timp ce era internat acolo, a fost neglijată o infecţie apărută după montarea greşită a unei sonde urinare, astfel că, din cauza riscului de septicemie, i-a fost amputat penisul.

  • Un tânăr din localitatea Bălăceanu a pierdut un pariu pus cu prietenii săi şi a fost un gest total necugetat: s-a aruncat într-o fântănă, la miezul nopţii. Într-un final, acesta a fost salvat de prietenii săi, înainte ca pompierii chemaţi prin numărul de urgenţă 112 să ajungă la faţa locului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1