Cum să primești 1.000 de dolari pe lună pentru a sta degeaba

Ultima actualizare:

    Strugurel Stănescu, tatăl a zece copii FOTO Captură video bitTV
Strugurel Stănescu, tatăl a zece copii FOTO Captură video bitTV

Pașcani. Iași. România. O familie din această zonă a Moldovei, primește lunar 1000 de dolari pentru a nu face nimic, doar pentru că are mulți membri. Este vorba de neamul Stănescu din Paşcani, care capătă din partea municipalităţii, ajutoare în valoare de aproape 4.000 de lei

Potrivit televiziunii locale bitTV preluată de adevărul.ro, cea mai numeroasă familie din Paşcani care primeşte ajutor social şi mâncare gratuită la cantina din oraş are în componenţa sa 12 membri, doi adulţi şi zece copii. Capul familiei este Strugurel Stănescu (47 de ani) și încasează în fiecare lună pe semnătură 992 de lei din ajutor social şi indemnizaţie pentru trei copii.

„Aceştia primesc în primă fază ajutor social. Fiind o familie din 11 persoane primesc 746 de lei pe lună la care se mai adaugă acea alocaţie pentru trei copii de 246 de lei pe lună. Primesc doar trei copii această alocaţie mai mare pentru că ceilalţi nu sunt la şcoală”, a explicat presei, Cristian Menegon, purtător de cuvânt al Primăriei Paşcani.


    Aici locuiește familia care primește cel mai mare ajutor social din Iași
Aici locuiește familia care primește cel mai mare ajutor social din Iași

Pe lângă banii primiți în mână,, familia primeşte şi mâncare de la cantina socială a municipiului în valoare de aproape 3.000 de lei. În timp ce tatăl copiilor spune că doar pentru trei membri ai familiei au asigurată mâncarea gratuită, reprezentanţii cantinei au precizat pentru sursa citată că, de fapt, opt copii şi adulţi din familia lui Strugurel Stănescu beneficiază de un astfel de ajutor.

Un meniu la cantina socială este în valoare de 12 lei zilnic, conform HG 903/2014. Cu opt meniuri asigurate de municipalitate pentru familia Stănescu zilnic, de la bugetul local se mai asigură 96 de lei pentru ajutorul celor 12 păşcăneni. Într-o lună, primăria asigură 2.880 de lei pentru hrana familiei Stănescu. „Am zece copii. Cel mai mare are 19 ani şi cel mai mic are şapte luni. Stăm aşa cu copiii, mai cresc animale, un purcel, altceva ce să facă, să fure? Eu mi-am căutat loc de muncă, dar dacă nu este, nu am unde să mă duc. Dacă nu ar fi loc de muncă, nu m-aş duce?”, a spus Strugurel Stănescu pentru bitTV. Copiii familiei sunt în vârstă de şapte luni, cinci ani, şase ani, opt ani, 10 ani, 13 ani, 14 ani, 17 ani şi 19 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net