Cum a reacţionat tatăl femeii ucise la magazinul Alinei Petre

Ultima actualizare:

    Loredana Ivan a lăsat multă durere în urma eifoto: arhiva personală
Loredana Ivan a lăsat multă durere în urma eifoto: arhiva personală

O crimă oribilă s-a petrecut, joi dimineaţa, în buricul Capitalei, pe Calea Victoriei. O vânzătoare la magazinul fostei nore a lui Virgil Măgureanu a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit de iubitul părăsit. Loredana Ivan avea 38 de ani, era divorţată şi creştea singură un băieţel de şapte ani. Mama ei este grav bolnavă, iar tatăl a avut nevoie de îngrijiri medicale când a aflat că fiica lui s-a stins din viaţă.

Durere de nedescris în familia Loredanei Ivan, femeia care a fost înjunghiată, joi dimineaţa, la magazinul de lux al Alinei Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu. Femeia de afaceri a fost chemată de acasă în jurul orei 10, când s-a produs crima odioasă. Şocată, proprietara nu a mai putut să facă nimic pentru victima care zăcea într-o baltă de sânge. Nici medicii, chemaţi în ajutor, nu au reuşit să o resusciteze, deşi au încercat asta minute bune. Femeia era terorizată de mai mult timp de fostul iubit, Tiberiu Radu, un muzicant, cu care formase un cuplu timp de un an. O ameninţa cu moartea şi îi trimitea mesaje înfricoşătoare, dar poliţiştii deşi ştiua de plângerile femeii nu au putut să o ajute la timp. Joi dimineaţa, el a intrat în magazin, şi şi-a pus în practică planul, apoi s-a ascuns într-un garaj din apropiere. La trei ore a fost prins de poliţişti, însă asta nu l-a consolat prea mult pe tatăl femeii ucise. Îngrijorat că aceasta nu răspunde la telefon, omul a simţit că ceva nu este în regulă cu ea. "Tatăl ei a venit la magazin. O sunase de câteva ori şi a bătut drumul până aici ca să vadă ce se întâmplă. Când a auzit că a murit, a leşinat. Am chemat Salvarea. Este cumplit tot ce se întâmplă. Nu ştiu cum să iau legătura cu mama ei, ca să-i spun. Ea este grav bolnavă. O să închid acest magazin după toate cele întâmplate. Nici eu nu mă mai simt în siguranţă aici. Mă simt expusă, sunt multe maşini care mă filează. O să mă mut într-o vilă", a mărturisit Alina Petre pentru Click!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net